4.9/5 z 10.000+ opinii klientów
Dostawa do paczkomatów za 0 zł
Skuteczność potwierdzona klinicznie
27.000 członków w Pranamat Polska Forum
Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś do mnie aby mnie uszczęśliwić :)

Kup teraz
Kontynuuj zakupy

Twój koszyk

Robert Kwiatkowski
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Genialny produkt warty uwagi. Polecam
Bechta Ewa
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Mata Eco jest cudowna, pomocna w relaksacji i w odprężeniu się.
Jest ok
Alicja Stawicka-Stancel
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Pranamat ECO
Pranamat ratuje nam życie każdego dnia. Gdy bolą nas plecy, gdy mamy dużo stresów i napięć, zawsze możemy wyciągnąć naszą „kolczatkę” i rozluźnić nasze pospinane mięśnie. Polecam każdemu, kto potrzebuje relaksu i odprężenia:)
Małgorzata
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Póki co, krótko użytkuje Pranamat Eco, ale już wiem ze się pokochamy. Słyszałam na jej temat wiele dobrego i czuje ze to nie były naciągane opinie. Po ciężkim dni Pranamat pomaga się zrelaksować w zaciszu swojego domu. Gorąco polecam !
Ewa Tuszyńska
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Mata jest prezentem dla córki od Mikołaja
Do tej pory nie miała maty ale pragnęła ja sobie kupić Koleżanka ma i bardzo chwali
Odkłada pieniądze ... Będzie miała niespodziankę
Ewelina Szlaur
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Kolejna do kolekcji! polecam
Sara Łagowska
Pranamat ECO
Nov 27, 2021
Nad zakupem Mojego zestawu Pranamat - Poduszki + Maty - zastanawiałem się równy rok. Rok temu w listopadzie widziałam ten szał na Black Friday, do tego doszły tony pozytywnych komentarzy, tych na stronie Pranamat, jak i znajomych, którzy sami się zaopatrzyli w to cudo :) Powiem tak... jestem bardzo sceptycznie nastawiona do takich rzeczy. Z zakupem czekałam do swoich urodzin, które są w listopadzie - stwierdziłam: A weźże kobieto zrób sobie sama prezent! No i tak zrobiłam. I teraz żałuję, że zrobiłam to tak późno! Pranamata i poduszka pomagają mi w migrenach, świetnie dają radę z bólami pleców, szyi, obrzękiem nóg, a dodatkowo po masażu śpię jak niemowlę. Po prostu produkt idealny :)
Dominika Schienke
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Polecam! Doskonale relaksuje moje spięte plecy po całym dniu pracy przy komputerze. Polecił mi ją mój fizjoterapeuta. Miał rację działa cuda! ❤️
Barbara Klin
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Przepięknie wykonany produkt wysokiej jakości. Tyle o nim słyszałam, że musiałam nabyć. Bardzo polecam ❤️
Tomasz Migalski
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Super
Daria Nowicka
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
jestem zachwycona jakością wykonania Pranamat ECO oraz tym, jak cudownie uśmierza mój ból. Często doświadczałam bólu barków i głowy, oraz odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Odkąd zaczęłam używać Pranamat Eco czuję duże rozluźnienie tych okolic, nie doskwiera mi już ból ani odcinka lędźwiowego ani głowy! To dla mnie bardzo duża ulga, bo dużo siedzę przy komputerze oraz mam problem z napięciowymi bólami głowy, a Pranamat Eco skutecznie mi pomaga Dzięki Pranamat ECO!
Wiktoria Cz
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Łatwo pisze się dobrą opinie leżąc na macie i kłując się w najlepsze ;) Odpoczynek na macie daje mi ogromny komfort po całym dniu, a poranne wstawanie nie wiąże się już z szukaniem odpowiedniego kąta dla kręgosłupa. Szczerzę mogę polecić matę każdemu, kto się waha.
Magdalena Wojtkiewicz
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Rewelacja! Ból pleców minął praktycznie po tygodniu stosowania. Polecam wszystkim!!! To naprawdę działa!!!
Katarzyna Mikuła
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Z zakupem maty nosiłam się bardzo długo. Z jednej strony pochlebne opinie, z drugiej - wysoka cena produktów.
Zdecydowałam się dopiero, kiedy terapeuta zalecił mojemu niepełnosprawnemu dziecku akupresurę. To było takie "raz kozie śmierć" i od razu zamówiłam 3-częściowy zestaw.
Pierwsze wrażenia po rozpakowaniu: ładny, żywy kolor i porządna jakość wykonania.
Produkt cieszy oko i nie jest taki straszny w użyciu, jak opisują to niektórzy użytkownicy.
Jak zdążyłam się przekonać na własnej skórze, skutecznie zwalcza migrenę, kiedy medykamenty zawodzą.
O innych zaletach użytkowania mam nadzieję się przekonać za jakiś czas.
Piotr Janusz
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Rewelacja! Choć trzeba przyznać początek może być zaskakujący ;) ale po przyzwyczajeniu się, ze stajesz się fakirem i nachodzi bardzo przyjemne mrowienie a Twoje ciało napełnia się ciepłem to polecam każdemu ;)
Piotr Ślęczkowski
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Mata świetnie relaksuje i pomaga na bóle pleców :) Mam przepuklinę na kręgosłupie i momentami ciężko było funkcjonować, ale pół godziny dziennie i ból znika! :)
Paulina Biernat
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Pranamat ECO
Kupiłam sobie mini mate Pranamat na swoje 35 urodziny. I jestem zachwycona. Matę korzystam najczęściej tuż przed spaniem, leżąc na tej macie rozluźniam napięte mięśnie pleców i potem lepiej mi się śni. Zapomniałam dodać, że moje dzieci w wieku 4, 6 i 10 lat też czasem podbierają mi mate i robią sobie masaż.
Klara Łapszewicz
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Ta mata ratuje moje plecy! Jest genialna! Wystarczy nawet 15min i już ból odchodzi w zapomnienie:) bardzo polecam!
Joanna Gaba
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Dopiero sie zaprzyjaźniamy. Pożyjemy zobaczymy czy to bedzie przyjaźń na cale życie :)
Ewelina Foryś
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
O macie pranamat dowiedziałam się kilka lat temu od koleżanki w pracy. Zakupiłam wtedy matę, z której korzystam do dziś. Przynosi szybką ulgę, rozluźniając spięte mięśnie nadwyrężone pracą przy komputerze.
Gdy zostałam mamą, powiększyłam swoją kolekcję o poduszkę, mini matę i żółwika. Okazało się to dla mnie wybawieniem, ponieważ ciągłe noszenie "słodkiego" 7-mio kilowego (już) ciężaru dawało nieźle w kość.
Całego zestawu używam po zaśnięciu dziecka. Wtedy urządzam sobie kącik relaksu i korzystam z czasu dla siebie, włączając muzykę relaksacyjną na słuchawkach. Trwa to zazwyczaj 40 minut. Czasem udaje mi się zasnąć, a sen jest efektywny.
Natomiast w ciągu dnia korzystam "dorywczo" z mniejszych elementów i masuje części ciała, które najbardziej doskwierają w danym momencie. Gdy czuję ciężar w nogach, to masuje stopy mini matą (nawet podczas karmienia na siedząco). Następnie kładę poduszkę pod łydki. Uwielbiam to uczucie ciepła i rozluźnienia, a nogi stają się lżejsze. Gdy czuje, że kark jest spięty od częstego nachylania się nad niemowlakiem, to ratunkiem dla mnie jest żółwik, który jest zawsze pod ręką.
Aneta Pasternak
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Pranamat ECO
Zanim zdecydowałam się na zakup Pranamat ECO, przeszukałam cały internet w celu poznania opinii na jej temat, gdyż nie wierzyłam, że leżenie na takiej macie może przynieść ulgę osobie mającej problemy z kręgosłupem. Opinie były same pozytywne, dodatkowo mata jest wykonana z materiałów ekologicznych, więc zdecydowałam się na zakup. Dzisiaj jestem po pierwszym użytkowaniu. ONA rzeczywiście działa!!! Pierwsze minuty nie należały do najprzyjemniejszych, ale po 20 minutowej sesji czuję się jak po serii zabiegów fizjoterapeutycznych. Plecy są rozgrzane, rozluźnione i napięcie mięśniowe jest złagodzone. Matę dopiero poznaję, zobaczę jak działa na inne części ciała, ale napewno polecam każdemu, kto ma problemy z kręgosłupem.
Małgorzata Biros
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Zbyt długo zwlekałam z zakupem maty!
Relax, odprężenie i przede wszystkim ulga dla moich pleców. Polecam!
Fujak Anna
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Pranamat ECO
W wieku 30 lat mam stwierdzoną dyskopatie lędźwiową, jestem mamą 3 latka Mikołaja i 6 miesiecznego Beniamina, muszę być sprawną mamą. Mój kręgosłup krzyczał o pomoc i odkąd mam pranamat moje życie stało sie szczęśliwsze! Skutecznie odpręża i przeciwdziała bólu lędźwi ☺ nie wyobrażam sobie codzienności bez pranamat! ❤❤❤
Lukasz Szeflinski
Pranamat ECO
Nov 26, 2021
Kilka lat temu zakupiłem mate plus poduszkę dla siebie i zony. Super sie sprawdzała przez ten czas kiedy doskwierały jakieś bole , szczególnie po treningu. Ja zawsze jak sie położę zasypiam jak kamień :). Teraz kupiłem kolejny zestaw dla rodziny :)