KOLEKCJA KONOPNA PRANAMAT ECO ❤️
Zupełnie nowe limitowane zestawy konopne.
Obserwuj nas

Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś, co mnie uszczęśliwi :)

Kup teraz
Subtotal:
Zniżka:
Karta podarunkowa:
Suma całkowita:

Ekspresowe metody płatności

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Recenzje i opinie

Poznaj opinie ekspertów na temat Pranamat ECO, recenzje klientów i media
  • 4.7K
Dowiedz się, co nasi klienci i profesjonaliści z branży mają do powiedzenia na temat masażu Pranamat ECO

Dla Twojej wygody zebraliśmy w jednym miejscu wszystkie informacje na temat Pranamat ECO! Wszystkie oceny i recenzje pochodzą ze zweryfikowanych źródeł, po dokładnym przetestowaniu produktu.

Pranamat ECO
4.91
Oceniony jako doskonały!
3594 OPINII KLIENTÓW
5 gwiazdek
94.4%
4 gwiazdki
3.8%
3 gwiazdki
0.9%
2 gwiazdki
0.6%
1 gwiazdka
0.3%
1-15 z 4700 recenzji
Kimberly Dawn Havens
USA
Pranamat ECO
Mar 26, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Po prostu kocham mój Pranamat. Koleżanka z pracy opowiedziała mi kilka lat temu o Pranamacie, który pomógł jej w walce z przewlekłym bólem. Przyniosła to do pracy, więc spróbowałem i od razu się zakochałem. Mam skoliozę, która powoduje częste bóle dolnej części pleców, dlatego codziennie korzystam z żółwia Pranamat. Kładę go na oparciu kanapy, a potem się na nim opieram i czuję się niesamowicie. Natychmiastowa ulga. Działa również bardzo uspokajająco i kojąco. Polecam ten produkt każdemu i każdemu do codziennego użytku. W razie potrzeby używam również żółwia na ból szyi.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Jody Thomas O'Brien
USA
Pranamat ECO
Mar 20, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Kochaj, kochaj, kochaj mój Pranamat! Zdecydowanie polecam!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Lea Near
USA
Pranamat ECO
Mar 08, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Przyznam, że na początku byłem sceptyczny. Jednak odczuwałem silny ból szyi od zgrzytania zębami. Chciałem spróbować wszystkiego. Używam tego prawie każdego wieczoru przez ostatnie sześć miesięcy i nie zgrzytam już zębami. Ból szyi już minął i śpię znacznie lepiej. Zastosowałem także małe serce pod zwichniętymi kolanami podczas siedzenia i zrobiło to ogromną różnicę w bólu, który odczuwałem podczas siedzenia. Nie jestem już sceptyczny!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
AJ
USA
Pranamat ECO
Mar 07, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Zestaw Pranamat jest niesamowity. To najlepsza inwestycja, jaką w ostatnim czasie poczyniłem w siebie. Dzięki kilku wypadkom samochodowym około 10 lat temu chodzę do kręgarza co miesiąc. Jednak ten zestaw przyniósł mi dużą ulgę w bólu. W dniu dostawy wyjąłem wszystko z pudełka, aby od razu go wypróbować. Zachowuję pokazany element dla Twoich stóp, aby móc go używać na plecach podczas codziennej jazdy. Jestem o wiele szczęśliwszą osobą po użyciu tego produktu!!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Sarah Elodia Oliver
USA
Pranamat ECO
Mar 06, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
WOW!! To mój najbardziej polecany produkt. Gdybym miał wygłosić wykład TED na jeden temat, każdy, kto mnie zna, powiedziałby, że byłoby to na temat korzyści płynących ze stosowania Pranamatu. Tak bardzo podobał mi się mój zestaw, że w zeszłym roku kupiłem go dla mojej mamy, mojej siostry i teściowej na Boże Narodzenie, ponieważ był wart każdego grosza! Moje pierwsze użycie maty nie było bolesne, ponieważ wcześniej korzystałam z innej maty do akupresury, jednak po pierwszym użyciu mojej Pranamatu byłam absolutnie przekonana, że nie wszystkie maty do akupresury są sobie równe. Pranamat to absolutnie doskonała mata do akupresury. Recenzje nie kłamią. W rzeczywistości zmienia życie, jeśli zostanie włączone do twojego codziennego życia. Zanim zacząłem używać Pranamatu, miałem straszne bóle głowy i całymi tygodniami nie przespałem porządnej nocy. Jakość mojego snu poprawiła się o 1000%, gdy zacząłem używać maty każdej nocy przed snem. Jako księgowy uważam ten produkt za MUST HAVE w pracowitym sezonie i polecam go wszystkim moim współpracownikom! Nawet w dni, kiedy wracam do domu późno i wiem, że prześpię tylko kilka godzin, wciąż znajduję czas na korzystanie z Pranamatu, ponieważ wiem, że jeśli tego nie zrobię, tylko oszukam siebie, nie dbając o siebie. Mogę szczerze powiedzieć, że mój Pranamat jest teraz jedną z najważniejszych atrakcji moich dni! Mój mąż i ja jesteśmy w trakcie przeprowadzki i powiedziałam mu, że chcę, aby poduszki do rzucania w naszym nowym salonie były poduszkami Pranamat. Powiedział, że w pełni oczekuje, że moja kolekcja Pranamat będzie się powiększać, i na tym etapie zaakceptował to. Nie mogę się doczekać, aby móc dalej obserwować rozwój tej firmy i nadal być jednym z jej największych fanów!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Andrea Fernandez
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
wspaniale było wrócić do domu po stresującym dniu pracy i zrelaksować się przed pójściem spać. pomaga mi odzyskać energię rano i spać przez całą noc. pomaga mi na bóle krzyża. Uwielbiam mój pranamat, poleciłem go rodzinie i przyjaciołom, a kilku z nich go kupiło.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
TG
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Mam poważne zwyrodnienie kręgosłupa na skutek reumatoidalnego zapalenia stawów. Niestety nie toleruję żadnych leków. Miałem operację. Co kilka miesięcy jak w zegarku mam bardzo bolesne RFA w szyjce macicy bez znieczulenia! Regularnie widuję chiro. Wykonaj akupunkturę. Codzienny pilates. Ale to wciąż za mało, aby pozbyć się bólu. Mój zestaw Pranamat mnie ratuje! To NIESAMOWITE, jak punkty akupresury wydają się uwalniać ból i sztywność we wszystkich właściwych miejscach. Mam nawet poduszkę z limitowanej edycji na moim zagłówku Reformer. Kiedy oglądam telewizję, mam na krześle dużą matę. Mała mata i poduszka leżą na moim łóżku. . Kupiłem 3-częściowy zestaw jako prezent. Polecane znajomym, którzy dokonali zakupu! Nie mogę żyć bez mojego Pranamatu!!!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Jenn Jeskie
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Uwielbiam mój zestaw Pranamat i używam go codziennie, czasem kilka razy w ciągu dnia!! Nawet z nim podróżuję, czy jest TAK DOBRY???? Planowałem zakup mojego zestawu przez ponad rok, a następnie otrzymałem hojny prezent urodzinowy, więc wydałem te pieniądze na zakup i ani razu nie żałowałem tej decyzji. Jeśli się wahasz, zeskocz na dół i kliknij „Prześlij” na swoim wymarzonym zestawie Pranamat. Nie zawiedziesz się!!!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Rivers Farrell
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Ta mata jest CUDNA!! To przekroczyło moje oczekiwania. Mój mąż, który zazwyczaj jest dość sceptyczny wobec wszelkich „zdrowotnych” gadżetów, został sprzedany na tej macie już przy pierwszym położeniu. Ma chroniczny ból pleców i leżenie na macie zmniejszyło odczuwany ból. Pomogło to również w poruszaniu się na szyi mojej teściowej. Jeśli zastanawiacie się nad kupnem maty, zdecydowanie polecam KUP. Kochamy to
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
1
0
Lydia Taylor
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Przez połowę mojego życia zmagałem się z przewlekłą chorobą i bólem. Pranamat łagodzi ból, którego leki nawet nie pomagają ani nie zmniejszają. Moja mata była dla mnie prawdziwym cudem. Jestem pewien wszystkich jego zalet i jestem naprawdę wdzięczny. Już po kilku minutach stosowania przechodzę ze stanu cierpienia do uzdrowienia. Polecam każdemu, kogo znam.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
1
0
Christine Villacarlos
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Dopiero zacząłem go używać, więc mam bardzo małe doświadczenie, ale jak na razie mi się podoba. Uwielbiam tę odrobinę bólu połączoną z komfortem, jaki daje leżenie na macie. Szczególnie podoba mi się uczucie, jakie odczuwam na podeszwach stóp, gdy opierają się o miękkie kolce. To uczucie bardzo relaksujące, zwłaszcza gdy oglądam mój ulubiony serial.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Emily Jackson
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Gorąco polecam zakup Pranamat! Świetnie nadaje się do łagodzenia sztywności pleców po całodziennej pracy przy biurku, relaksu i uspokojenia w sytuacjach stresowych, a także pomaga mi znacznie lepiej spać w nocy. Uwielbiam używać mojego Pranamatu i nie mogę się go doczekać każdego dnia!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Rebekah Dunbar
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Dostałem pranamat na Boże Narodzenie! Od dawna chciałem takiego, głównie na sen oraz napięcie szyi i pleców. Nie mogę uwierzyć, jak bardzo to pomogło mi na sen! Robię około 15-20 min przed snem. Przed pranamatą budziłam się w nocy wielokrotnie z powodu nocnych potów menopauzalnych, a teraz budzę się może raz, może dwa razy. To jest niesamowite!! Po około 5 minutach leżenia na nim zaczynam czuć się zrelaksowany. Nie mogę wystarczająco wychwalać pranamatu! !
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
1
0
Jennifer Connolly
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Używanie tej maty zmieniło tak wiele rzeczy. Zawsze, gdy odczuwam ból szyi, pleców lub głowy. Leżę na macie i poduszce lub obu i w mgnieniu oka czuję się niesamowicie. Namówiłam do jego używania nawet mojego męża i regularnie na nim zasypia. Bardzo się cieszę, że dokonaliśmy tego zakupu.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Grace O
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Przyglądałem się pranamatowi przez jakiś czas, zanim otrzymałem go w prezencie świątecznym. Zawsze miałam skłonność do ucisków/skurczów w górnej części pleców, a bycie mamą karmiącą trójkę dzieci w wieku do 3 lat tylko to pogorszyło. Byłam ciekawa i pełna nadziei, czy pranamat przyniesie ulgę, której oczekiwałam, więc gdy tylko go dostałam, natychmiast go zastosowałam. Przyzwyczajenie się do pierwszych kilku razy zajęło mi trochę czasu, ale rezultaty, których doświadczyłem/doświadczam, wystarczyły, abym wrócił. Po kilku minutach moje plecy zrobiły się bardzo ciepłe i poczułem, jak moje ciało się w nich rozluźnia. Za każdym razem, gdy kładę się na pranamacie, albo kładę się spać, albo na chwilę zasypiam i wstaję, czując się odmłodzony. Leżenie na nim przez co najmniej 20 minut stało się już częścią mojej codziennej rutyny. Jeśli czuję zbliżający się ból głowy lub jakiekolwiek napięcie mięśni, wyciągam pranamatę. To było tak skuteczne, że pomogło mi przy bólach pleców/szyi, bólach głowy, zasypianiu i nastrojach. Zapewnia bardzo uziemiające i relaksujące doświadczenie, które jest bardzo cenione jako mama z małymi dziećmi. Jeśli z jakiegoś powodu coś by się stało z moim pranamatem w przyszłości to na pewno sam go odkupię, polecam ten produkt w 100%
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
0
osób przetestowało Pranamat ECO. Oto, co mówią
43%

KLIENTÓW ZAUWAŻYŁO ZNACZĄCĄ ULGĘ W BÓLU PLECÓW

24%

MA LEPSZĄ JAKOŚĆ SNU

11%

KLIENTÓW WSKAZAŁO, ŻE PRANAMAT JEST TERAZ CZĘŚCIĄ ICH CODZIENNEGO ŻYCIA

22%

ZACZĘŁO MIEĆ WIĘCEJ ENERGII PO KRÓTKIM CZASIE

Eksperci polecają Pranamat
Przeczytaj opinie ekspertów i dowiedz się, dlaczego polecają Pranamat ECO swoim pacjentom
Śmiało mogę powiedzieć, że jestem Pranamatoholikiem. Mata pomaga mi się regenerować, wspomaga mój organizm w lepszym śnie, dzięki czemu budzę się bardziej wypoczęty i gotowy do działania. (...) Matę polecam osobom, które chcą zapobiegać i działać prewencyjnie przeciwko bólom pleców i głowy.
Fizjoterapeuta
Krzysztof Pielech
Fizjoterapeuta
Dowiedz się więcej o Pranamat ECO
Przeczytaj artykuły na temat dobrego samopoczucia, nauki, społeczności i aktualności.
Cała prawda o macie do akupresury Pranamat ECO
7.02.2022
wellness

Cała prawda o macie do akupresury Pranamat ECO

Opinie klientów mówią same za siebie: mata i poduszka do akupresury zmienia życie na lepsze! Dowiedz się jakich efektów doświadczyli użytkownicy Pranamat ECO i za co kochają swoje produkty.
Czytaj więcej
NOWOŚĆ! Mata do akupresury Pranamat ECO w ofercie dla firm
29.09.2021
wellness

NOWOŚĆ! Mata do akupresury Pranamat ECO w ofercie dla firm

NOWOŚĆ! Szukasz wyjątkowego prezentu dla swoich pracowników, klientów VIP lub ważnych partnerów biznesowych? Dowiedz się dlaczego mata do masażu Pranamat ECO to strzał w dziesiątkę!
Czytaj więcej
Mata do masażu Pranamat ECO to must-have każdego rodzica
27.09.2021
wellness

Mata do masażu Pranamat ECO to must-have każdego rodzica

Bycie rodzicem to magiczny czas. Niestety często łączy się z brakiem energii, brakiem snu czy bólem pleców od dźwigania dziecka. Dowiedz się dlaczego mata do akupresury Pranamat ECO to obowiązkowe narzędzie dla każdej mamy i taty.
Czytaj więcej
Kup teraz