4.9/5 z 10.000+ opinii klientów
Darmowa dostawa
Skuteczność potwierdzona klinicznie
27.000 członków w Pranamat Polska Forum
Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś do mnie aby mnie uszczęśliwić :)

Kup teraz
Kontynuuj zakupy

Twój koszyk

Katarzyna Gałązka
Apr 04, 2021
Mam i polecam. Super na ból pleców
Beata Baran
Apr 04, 2021
Do zakupu przymierzałam się dobre kilka miesięcy, odstraszała mnie cena. Skuszona pozytywnymi opiniami i rabatem kupiłam matę tydzień temu. Ja jak i mój mąż i 8 letni syn relaksujemy się wieczornym odpoczynkiem na macie. Pranamat pomogła na bol pleców męża, ja natomiast uwielbiam się na niej relaksować, gdy klujac daje uczucie ciepła i rozluźnienia każdego mięśnia. Polecam każdemu. Warta jest każdej wydanej złotówki!
Magda Makuch
Apr 04, 2021
Bardzo długo się wahałam, ale po wypróbowaniu maty kupionej w prezencie dla rodziców, wiedziałam, że muszę mieć swoją :)
Ewelina Soszko
Apr 04, 2021
Jak najbardziej polecam Pranamat. Od października jestem jej posiadaczką, szczerze czuje wdzięczność za jej istnienie 🙏 ....relaksuje, odpręża, niweluje ból pleców oraz sztywnienie karku. Przyznam szczerze ze zdarza mi się na niej zasnąć. Z całego serca Polecam pomimo wysokiej ceny ❤️❤️❤️ 😊
Malgorzata Dudek
Apr 03, 2021
Czas na świąteczny relaks 🐣Dzisiaj leżąc na macie zasnęłam.💭🛌 Super relaks w domowym zaciszu 🧘‍♀️
Katarzyna Hobrzyk
Apr 02, 2021
Podchodziłam bardzo sceptycznie do pranamat- przecież są w końcu tańsze maty. Jednak gdy zobaczyłam na żywo, stwierdziłam, że jakość jest rewelacyjna. W marcu moje urodziny, wiec stwierdziłam, że lepszego momentu nie może być i zamówiłam sobie. I to najlepszy prezent jaki mogłam sobie zrobić 🥰 jakość rewelacja, działanie- wręcz natychmiastowe. Już po pierwszym razie czułam się bardziej rozluźniona a mięśnie mniej spięte. Cudowne uczucie i polecam każdemu!
Dżesika Bałazy
Apr 02, 2021
Moja mami od kilku lat ma problemy z bolącymi plecami i nogami. Fizjo, masaże trzy razy w tygodniu. Choć chciałam, nie wiedziałam jak mogę jej pomóc. O Pranamacie usłyszałam od znajomych. Zagłębiłam się w temat i przeczytałam mnóstwo opinii, które były naprawdę dobre 🤩 Długo się nie zastanawialiśmy i razem z tatą kupiliśmy w prezencie dla mamy czarną Pranamate 🖤
Mama już po pierwszych użyciach maty, odczuła ulgę w bólu. Uśmiech na schodzi jej z twarzy 🥰Gdzie nie pojedziemy poleca każdemu! 🤩
My z tatą również jesteśmy mega zadowoleni z zakupu, widząc to zadowolenie mamy 😍 Polecamy każdemu 😀
Wiktoria Be
Apr 02, 2021
Czy polecam matę pranamat? Jasne że tak - po całym dniu na nogach, przy małych dzieciach, pomiędzy snem jednej a pobudką drugiej... ostatecznie rodzice zasługują na trochę relaksu :) to aż lub tylko 15-20 minut , ale po skończonym masażu czuć niesamowite odprężenie :) warto :)
Magdalena Lorek
Apr 02, 2021
Zdecydowanie polecam. Długo myślałam nad zakupem maty, ale podjęłam słuszną decyzję i od grudnia jest ze mna😍
Niesamowicie relaksuje, odpręża, łagodzi ból pleców, ramion i karku.
Początkowo używanie maty sprawiało ból, ale on szybko przemienił się w przyjemne mrowienie a masaż stał się rutyna.
Serdecznie polecam 😊
Magdalena Plech
Apr 02, 2021
Mate kupiłam w prezencie urodzinowym dla męża. Gdy otworzył paczkę jego oczy mówiły "chyba żartujesz" a teraz zakochany i ja też. Codziennie 15 min. to standard i wstajesz zrelaksowana. Gorąco polecam!
Kinga Ana
Apr 02, 2021
Nastąpił ten moment kiedy problemy bólowe nie dawały ani spać ani funkcjonować w dzień. Przy tyłu maluchach jest to ogromne utrudnienie - mało powiedziane. Zdecydowałam się w końcu sprawić sobie prezent i tak pod choinkę przyszła do mnie paczka. Nie wiem czy to wizualna strona, atmosfera świąteczna czy działanie maty ale pewnie dziś już bym nie miała jak leżeć bez bólu. Zdecydowanie polecam. Mój pierwszy taki zakup i wciąż bardzo szczęśliwa.
Alicja Münzger
Apr 01, 2021
Na początku było ciężko wyleżeć na tej macie minute, ale z biegiem czasu organizm się przyzwyczaja. Mega polecam, efekty widać już po pierwszych tygodniach stosowania. Ulga dla pleców, a co za tym idzie lepsza jakość snu ☺️
Joanna Muniak
Apr 01, 2021
W macie nadal jestem zakochana:) a już troszkę czasu minęło od zakupu. To uczucie odprężenia po ciężkim dniu warte każdej ceny ale tylko z Wami:) <3
Marta Kąkol
Apr 01, 2021
Rewelacja! O macie pranamat marzyłam chyba od roku, ale cena mnie powstrzymywała. Gdy w marcu pojawiła się okazyjna cena podjęliśmy z mężem szybką i spontaniczną decyzję o zakupie. Pierwsze wrażenie? "AŁA! Jak boli, zwracamy to!!". Mąż śmiał się, że to niemożliwe, że ktoś zasypia leżąc na macie, że trzeba być nieźle pokręconym! W efekcie na pierwszej "sesji", po 15 minutach sam usnął jak dziecko 😁😂 po ciężkim dniu marzę tylko o tym by się na niej położyć, dzięki za to CUDO! ❤️
Martyna Jasik
Apr 01, 2021
Ból pleców dawał mi się coraz bardziej we znaki. O Pranamat słyszałam już dawno, ale nie potraktowałam ich produktów „na serio”🤦🏻‍♀️ gdy pojawiły się ponowne dolegliwości postanowiłam spróbować. Na początku przeczytałam chyba z milion opinii, oczywiście same pozytywne. Wtedy moje wątpliwości się rozwiały, siłą rozpędu złożyłam zamówienie.
I jestem mega zadowolona. Przesyłka doszła w ekspresowym tempie, a z produktu korzystają już wszyscy członkowie rodziny.
Polecam wszystkim niezdecydowanym 👍👍👍👍👍👍👍👍
Anna Przybyszewska
Apr 01, 2021
Maty są tak rewelacyjne że moja mama która przyjechała w odwiedziny wyszła z moją i kupuje juz drugą 🙂 każda koleżanka która na niej poleżała tsz kupiła dla siebie 🙂
Teresa Włochyńska-Trukawka
Apr 01, 2021
Wspaniałe mata i poduszka! Serdecznie polecam! Kupiłam w prezencie moim córkom, które codziennie korzystają i doceniają właściwości prozdrowotne!
Karo La
Apr 01, 2021
Jest to zdecydowanie najdroższa poduszka jaką kiedykolwiek kupiłam 😅 podjęcie decyzji zajęło mi dużo czasu ale muszę przyznać, że naprawdę warto! Mam problemy z odcinkiem lędźwiowym oraz szyjnym i nic nie pomaga mi bardziej przetrwać cały dzień przed komputerem. Obdarowalam już najbliższych, a teraz czekam na kolejne zniżki abym mogła w końcu zakupić mate dla siebie 😀
Ania Sobczyk
Apr 01, 2021
Mata jest wspaniała. W ciągu kilku minut rozluźnia całe ciało, ciężko na niej nie usnąć :D pomogła w naszej rodzinie niejednemu a i przyjaciela rodziny uratowała w kryzysie bólu kręgosłupa. Zakup maty i poduszki to była najlepsza decyzja 🥰
Ewa Szery
Apr 01, 2021
Rozmyślałam o zakupie prawie 2 miesiące 🙈 a teraz pukam się w czoło! Namyślanie zakupy maty powinno zająć 2 minuty 🤩 całą rodziną zachwycona może mój 4latek troszkę mniej ale jak pisnę słówko, że plecy bolą od razu mówi "Mamo idź szybko na kolce - od razu Ci przejdzie" 🥰 najlepszy masaż to poduszka pod głowę, i plecy a potem stopy! Po dźwiganiu cały dzień 9miesieczniaka ulga i rozkosz. Nie wyobrażam sobie życia bez maty. Polecam wszystkim w koło! 🥰
Anna Kwiatkowska
Apr 01, 2021
Moja córka o Pranamat opowiadała klika miesięcy ale
nie wierzyłam do czasu kiedy sama zaczęłam czytać opinie i stwierdziłam iż kupię jej matę w prezencie.
Jest zachwycona, pozytywne opinie sprawdziły się w 100%-skończyły się bóle pleców i głowy.Namówiła już kuzynkę która zakupiła Pranamat i jest mega zadowolona nawet jej 3-letni synek korzysta z maty.Teraz kolej na mnie bo widzę że to nie jest kolejny gadżet ale konkretna pomoc.
Marlena LoveAmelcia Wróblewska
Apr 01, 2021
Mata profesjonalna!!! Spełniła moje najważniejsze oczekiwania czyli zlikidowała ból pleców w odcinku lędźwiowym jak i szyjnym.Przy kolejnym bólu po prostu korzystam znów z maty i ból zanika. Serdecznie wszystkim polecam!!!!!
Polina Brzozecki
Apr 01, 2021
Do zakupu maty Pranmat przymierzała się dość długo. Noszenie dwójki dzieci, kiepskie spanie w nocy odbiły się na moim kręgosłupie. Zaczęły się bole kręgosłupa, mięśni karku. Zaczęłam szukać rozwiązania. O macie Pranamat dowiedziałam się z internetu. Przeczytałam wszystkie komentarze na różnych forach o produkcie. Kupiłam dla zestaw dla siebie i mamy, której dolega rwa kulszowa. Po kilku masażach odczułam lepszą jakość życia. Bole kręgosłupa po nocy zmalały, mięśnie karku mam bardziej rozluźnione. Śpię zdecydowanie lepiej. Mama również jest bardzo zadowolona, korzysta z maty codziennie, ataki rwy stały się rzadsze i mniej dokuczliwe. Mąż początkowo sceptyczny, dziś sam lubi się położyć na macie :) w dobie pandemii i niemożliwości skorzystania np z basenu mata daje ogromny relaks i poprawę komfortu życia w domowym zaciszu :) polecam ją swoim znajomym
Kamila Trepczyńska
Apr 01, 2021
Polowałam na matę od Pranamat od ponad 2 lat, czekałam na jakąś soczystą "promkę i kiedy tylko nadszedł Black Friday - wymarzone zamówienie zostało złożone ❤ Co więcej! Udało mi się zdobyć 3 częściowy zestaw w pakiecie! #wygranawtotolotka
Korzystają z niej wszyscy domownicy, i każdy jest mega zadowolony 😉
Wszyscy znajomi podczas odwiedzin i krótkiego testowania odrazu się w niej zakochują 😍 Chyba zostanę ambasadorem 😁