4.9/5 z 10.000+ opinii klientów
Darmowa dostawa
Skuteczność potwierdzona klinicznie
27.000 członków w Pranamat Polska Forum
Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś do mnie aby mnie uszczęśliwić :)

Kup teraz
Kontynuuj zakupy

Twój koszyk

Yvo Nne
Mar 27, 2021
Przeglądając Facebooka Pranamat Eco ujrzałam 🧐i po przeczytaniu recenzji bardzo się Waszymi produktami zainteresowałam 🤔. A że bóle kręgosłupa mi dokuczają😥 postanowiłam sprawdzić czy Wasze produkty temu sprostają. Sprawdzając ceny pomyślałam "drogie troszeczkę" 🤯ale zamówiłam matę i poduszeczkę😊. I nadszedł ten dzień wyczekiwany😍,że zestawik został z paczkomatu odebrany 🎁.Jaka moja ekscytacja była jak się na macie od razu bez koszulki położyłam😮😱. Przez pierwsze 10 minut troszkę bolało🙄 ale później już tylko......cudownie rozgrzewało🔥🥰. Zestawik jest u mnie od lutego i korzystam z niego dnia każdego,bo kwiaty lotosu świetnie relaksują i dzięki nim bóle pleców ustępują😃.Polecam każdemu kto ból codziennie znosi-Pranamat Eco on ulgę przynosi.❤❤❤
Ilona Bilska
Mar 27, 2021
Najlepsza mata jaką miałam okazje użytkować. Pomogła bardzo. Polecam gorąco każdemu kto się jeszcze zastanawia czy kupić :)
Patrycja Ślósarska
Mar 27, 2021
Pranamat ECO to moje wybawienie po całodniowym wysiłku, chwila relaksu tylko dla mnie. Z pranamat jestem tu i teraz...
Jagoda Gromoł
Mar 27, 2021
Długo zastanawiałam się nad zakupem Pranamat, ale po wypróbowaniu maty wiem, że dobrze zrobiłam kupując ją!💫
Po całym dniu pracy siedzącej oczywistym jest, że bolą mnie plecy. Wystarczy min. 15 minut masażu na macie żeby ból minął. Polecam z całego serca! 😁
Izabela Maria Luiza
Mar 27, 2021
Zakupilam mate stosunkowo nie dawno, chwile o niej poczytalam I bylam gotowa na lotusowy sen;), sprawdzilam- wielu fizjo poleca wlasnie PRANAMAT.
Pomaga mi sie rozluznic, ale zakupilam ja przedewszystkim z mysla o problemach z rzepka kolanowa I meczacyh bolach towarzyszacych temu schorzeniu. Nie bede chyba jedyna, I nie jest to niespodzianka, ze lotusowa mata pomoglanod razu, to tak jakbym sie udala na masaz do fizjo. tyle, ze moj fizjo jest ze mna caly czas w domu w postaci maty. Bolu sie pozbyla wlasnie.dzieki macie- Uzywam jej prawie codziennie, kocham!
Moje dzieci, Cztero letnia córka I 3 letni syn, lubia po niej chodzic :) a szczegolnie syn :)

Polecam Pranamat z calego serca. Warto.
Aleksandra Dunaj
Mar 27, 2021
Cena maty rekompensuje jej jakość wykonania. Dbałość o szczegóły i ekologicnz materiały, bardzo dobra jakość. Zakupu dokonałam już dwukrotnie i każdemu polecam maty Pranamat. Są genialne. Na wszystko. Na bóle kręgosłupa, stóp, pleców. Są idealnym remedium na sen. Zasypiam na macie błogo, wspaniałe nadają się do refleksoterapii. Polecam z całego serca.
Justyna Ry
Mar 27, 2021
Pranamata jest idealna na wieczorny relaks i świetnie działa na kręgosłup.
Już poleciłam ją moim bliskim ;)
Anna Górka Bąk
Mar 27, 2021
Jakiś czas temu wpadła mi informacja o macie pranamat, nie kupiłam ponieważ cena mnie przeraziła :( . Zakupiłam tańszą opcje i wydawało mi się że działa super . Moja koleżanka refleksolog porównała u siebie te dwie maty i pokazała znaczące różnice. Stwierdziłam że wracam do tematu i dosłownie stało się to teraz kiedy Pranamat obchodzi urodziny 🎉🎁. Myślę sobie że to znak :) . kupiłam zestaw w niedzielę a we wtorek o godz 12 była u mnie w domu:) . Dodam że wysyłka do Norwegi super szybki ekspres. Według mnie to mercedes wśród mat . Przepieknie wykonana , ostrzejsze i dłuższe kolce oraz większą. Teraz będę wszystkim polecać, nie ma co wydawać na tańsze, lepiej zaoszczędzić i mieć super mate w domu. Warto przypomnieć że Pranamat ma 30 dniowy otwarty zakup oraz 5 lat gwarancji . Z taką ofertą spotkałam się tylko raz wcześniej kupując materac . Po tym doświadczeniu wiem że marki które dają 30 dni na testowanie produktu napewno wypuszczają petardy :):):) . Dziekuje i na pewno do Was wrócę po małą mate :)
Barbara Szymańska
Mar 27, 2021
Zestaw Pranamat Eco, genialny w swojej prostocie. To niezapomniany masaż, odprężenie i relaks w zaciszu własnego domu. Zadziwiające przeciwbólowe i rozluźniające działanie niezależnie czy to po ciężkim dniu pracy, po przebudzeniu czy po bieganiu, Pranamat przyciąga jak magnes, wzbudza Chęć na jeszcze i jeszcze. A jak się już w nim zakochasz, to zostaje miłością na każdy następny dzień, A wartość jaką zyskujesz zachęca innych.
Tak też powoli w moim otoczeniu buduje się społeczność Pranamat Eco. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🍾🍾❣️❣️❣️ 100 lat, zostańcie do końca świata i jeden dzień dłużej😘
Magdalena Szulc-Lewańska
Mar 27, 2021
Pranamat nieźle kłuje ale to sposób na relaks-bo intensywnie masuje!Czujesz ogień na całym ciele,ale to tak działa-korzyści jest zbyt wiele...plecy,stopy-ulga wielka-zadbaj o siebie, ta mata to uzdrowicielka:)
Marysia Pawlak
Mar 27, 2021
Powiem krótko....... Pranamat Polska jest Cudowne daję radość uzdrowienie i stres ucieka gdzie pieprz rośnie. Dziękuję :-)
Sebastian Paloc
Mar 26, 2021
Bardzo dobry produkt polecam serdecznie :)
Mariolka Mariola
Mar 26, 2021
Uwielbiam moją matę, miałam również innych firm, ale tylko Pranamat pomaga mi na bóle głowy. Rewelacja!
Irena Gosik
Mar 26, 2021
Fantastyczna sprawa. Korzystam już prawie rok i poleciłam 9 znajomym. Super zwalcza bóle i poprawia samopoczucie. Gorąco polecam.
Monika Kadłubowska
Mar 26, 2021
Nie ma nic przyjemniejszego po całym dniu pracy, obowiązków domowych. 🥰 Miło odpocząć na macie i poduszce pranamat 🥰
Diana Diana
Mar 26, 2021
Pracuję w szkole i od dawna marzyła mi się Wasza maty. Chciałam po skończonej pracy, wieczorami móc się zrelaksować. Przeczytałam mnóstwo recenzji i naoglądałam się filmików na instagramie. Niestety zawsze miałam jakieś pilniejsze wydatki. W grudniu skorzystałam z promocji i prosiłam św. Mikołaja o pomoc 😉🎅 i w końcu doczekałam się. Mata zamieniła moje wieczory i poranki w chwile spokoju i wytchnienia. Już po pierwszym położeniu się na niej, poczułam różnicę. Czuję sie zrelaksowana, a ból w plecach zniknął. I ku mojemu zakończeniu, moja skóra stała się jędrniejsza. Nie wiem jak to działa, ale działa 👍💪
Patrycja Szczepaniak
Mar 26, 2021
Nad zakupem maty Pranamat ECO zastanawiałam się około miesiąca, czytając opinie, obserwując osoby które używają i co mówią o macie. Przekonały mnie opinie w internecie ale też opinie znajomych którzy znają Pranamat ECO ❤️ po zakupie wiem, że to najlepsza decyzja podjęta w marcu 2021 😅 masuje codziennie różne części ciała ale najbardziej przemawia do mnie masaż pleców (odcinek lędźwiowy) najbardziej boli a mata pomaga 😃 natomiast to co kocham to położyć się na macie w łóżku przed snem 😴 szybciej usypiam i śpię lepiej 😍 uwielbiam ten stan 😱 naprawdę z całego serca polecam Pranamat ECO wszystkim 😃 pomaga na ból, relaksuje i uzależnia ! 🧡 Użyjecie a przekonacie się !!! 🌵
Katarzyna Łupińska
Mar 26, 2021
Nad zakupem maty zastanawiałam się kilka miesięcy, czytałam przeróżne opinie, leżałam na różnych matach u fizjoterapeutów ale w końcu przekonałam się żeby ją kupić. potem przez kolejnych kilka dni walczyłam z tym żeby w końcu położyć się i zrelaksować (co nie było na początku łatwe). ale udało się! teraz leżenie to przyjemność, dzięki macie mogę uwolnić się od bólu pleców. najlepsza rekomendacją będzie to, że mata jest rozchwytywana przez moich rodziców i brata (a początkowo nie byli przekonani, że ona cokolwiek pomaga). jestem bardzo zadowolona, to najlepsza inwestycja w zdrowie. bardzo polecam :)
Magdalena Krauze-Kalinowska
Mar 26, 2021
Polecam w 100%. Zastanawiałam się nad zakupem od kilku tygodni, aż w końcu się zdecydowałam i nie żałuję. Masaż pleców sprawia mi największą ulgę, w końcu rano wstaję bez bólów pleców! Polecam!
Michalina Brudny
Mar 26, 2021
Nad zakupem maty Prenamat Eco zastanawiałam się krótko, bo około miesiąc. Gdzieś tam o niej słyszałam, natrafiłam na jakieś reklamy, poczytałam opinie, akurat trafiłam na promocję no i mam! Gdy ją dostałam pomyślałam:"O matko, ale kolce! Jakim cudem to może być przyjemne?" A po tygodniu używania nie marzę o niczym innym niż położyć się na niej w każdej wolnej chwili 😁 Polecam każdemu - kto raz spróbuje już nie pożałuje 🤩
Ewelina Jurkiewicz
Mar 26, 2021
Na zakup maty zdecydowałam się przez ciągle bóle pleców, a także na ból ręki, który trwał od około roku... trwał, bo po użyciu kilku razu maty moja ręka wróciła do formy i wreszcie poczułam dużą ulgę 😊 To jeden z moich najlepszych zakupów, jest rewelacyjna i ciągle ja wszystkim polecam 😁 Służy nie tylko mi, ale pokochali ją wszyscy domownicy, no może poza wyjątkiem kota, który chyba jej się boi 🙀 😁
Éve Lyne G
Mar 26, 2021
Nad zakupem nie zastanawiałam się długo, pojawiła się wersja Black wobec tego wiedziałam, że to mój czas ;)
Uwielbiam masaż pleców po ciężkim dniu, korzystam z niej każdego dnia! Serdecznie polecam każdemu kto chciałby zrelaksować się w domowym zaciszu.
Sebastian Woźny
Mar 26, 2021
Pierwszy raz z Pranamatą miałem do czynienia u rodziny. Po jednorazowym leżeniu nie do końca byłem do niej przekonany. Decyzja o zakupie trwała u mnie kilka miesięcy, dziś wiem że o te kilka miesięcy za długo... Odkąd kupiłem regularnie, codziennie masuje głównie plecy, dzięki czemu poprawiam sobie samopoczucie. Z czystym sumieniem mogę polecić ją każdemu.
Elzbieta Pokutycka
Mar 26, 2021
Witam mate używam od niedawna jestem mega zadowolona zresztą córką też używa i już widzimy efekty choć jeszcze nie było odważyłam się leżeć bez koszulki ale wkoncu jestem odprężona zaczyna mi się coraz bardziej podobać leżenie na kłujących kwiatuszkach 😏