Obserwuj nas

Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś, co mnie uszczęśliwi :)

Kup teraz
Subtotal:
Zniżka:
Karta podarunkowa:
Suma całkowita:

Ekspresowe metody płatności

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Recenzje i opinie

Poznaj opinie ekspertów na temat Pranamat ECO, recenzje klientów i media
  • 4.6K
Dowiedz się, co nasi klienci i profesjonaliści z branży mają do powiedzenia na temat masażu Pranamat ECO

Dla Twojej wygody zebraliśmy w jednym miejscu wszystkie informacje na temat Pranamat ECO! Wszystkie oceny i recenzje pochodzą ze zweryfikowanych źródeł, po dokładnym przetestowaniu produktu.

Pranamat ECO
4.91
Oceniony jako doskonały!
3500 OPINII KLIENTÓW
5 gwiazdek
94.3%
4 gwiazdki
3.9%
3 gwiazdki
0.9%
2 gwiazdki
0.6%
1 gwiazdka
0.3%
1-15 z 4605 recenzji
Lydia Taylor
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Przez połowę mojego życia zmagałem się z przewlekłą chorobą i bólem. Pranamat łagodzi ból, którego leki nawet nie pomagają ani nie zmniejszają. Moja mata była dla mnie prawdziwym cudem. Jestem pewien wszystkich jego zalet i jestem naprawdę wdzięczny. Już po kilku minutach stosowania przechodzę ze stanu cierpienia do uzdrowienia. Polecam każdemu, kogo znam.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
1
0
Christine Villacarlos
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Dopiero zacząłem go używać, więc mam bardzo małe doświadczenie, ale jak na razie mi się podoba. Uwielbiam tę odrobinę bólu połączoną z komfortem, jaki daje leżenie na macie. Szczególnie podoba mi się uczucie, jakie odczuwam na podeszwach stóp, gdy opierają się o miękkie kolce. To uczucie bardzo relaksujące, zwłaszcza gdy oglądam mój ulubiony serial.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Emily Jackson
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Gorąco polecam zakup Pranamat! Świetnie nadaje się do łagodzenia sztywności pleców po całodziennej pracy przy biurku, relaksu i uspokojenia w sytuacjach stresowych, a także pomaga mi znacznie lepiej spać w nocy. Uwielbiam używać mojego Pranamatu i nie mogę się go doczekać każdego dnia!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Rebekah Dunbar
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Dostałem pranamat na Boże Narodzenie! Od dawna chciałem takiego, głównie na sen oraz napięcie szyi i pleców. Nie mogę uwierzyć, jak bardzo to pomogło mi na sen! Robię około 15-20 min przed snem. Przed pranamatą budziłam się w nocy wielokrotnie z powodu nocnych potów menopauzalnych, a teraz budzę się może raz, może dwa razy. To jest niesamowite!! Po około 5 minutach leżenia na nim zaczynam czuć się zrelaksowany. Nie mogę wystarczająco wychwalać pranamatu! !
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
1
0
Jennifer Connolly
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Używanie tej maty zmieniło tak wiele rzeczy. Zawsze, gdy odczuwam ból szyi, pleców lub głowy. Leżę na macie i poduszce lub obu i w mgnieniu oka czuję się niesamowicie. Namówiłam do jego używania nawet mojego męża i regularnie na nim zasypia. Bardzo się cieszę, że dokonaliśmy tego zakupu.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Grace O
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Przyglądałem się pranamatowi przez jakiś czas, zanim otrzymałem go w prezencie świątecznym. Zawsze miałam skłonność do ucisków/skurczów w górnej części pleców, a bycie mamą karmiącą trójkę dzieci w wieku do 3 lat tylko to pogorszyło. Byłam ciekawa i pełna nadziei, czy pranamat przyniesie ulgę, której oczekiwałam, więc gdy tylko go dostałam, natychmiast go zastosowałam. Przyzwyczajenie się do pierwszych kilku razy zajęło mi trochę czasu, ale rezultaty, których doświadczyłem/doświadczam, wystarczyły, abym wrócił. Po kilku minutach moje plecy zrobiły się bardzo ciepłe i poczułem, jak moje ciało się w nich rozluźnia. Za każdym razem, gdy kładę się na pranamacie, albo kładę się spać, albo na chwilę zasypiam i wstaję, czując się odmłodzony. Leżenie na nim przez co najmniej 20 minut stało się już częścią mojej codziennej rutyny. Jeśli czuję zbliżający się ból głowy lub jakiekolwiek napięcie mięśni, wyciągam pranamatę. To było tak skuteczne, że pomogło mi przy bólach pleców/szyi, bólach głowy, zasypianiu i nastrojach. Zapewnia bardzo uziemiające i relaksujące doświadczenie, które jest bardzo cenione jako mama z małymi dziećmi. Jeśli z jakiegoś powodu coś by się stało z moim pranamatem w przyszłości to na pewno sam go odkupię, polecam ten produkt w 100%
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Andrea F
USA
Pranamat ECO
Jan 18, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Kupiłam to kilka miesięcy po porodzie i szybko stało się to ulubioną częścią mojego dnia. Najlepsze narzędzie pomagające złagodzić ból ramion i szyi podczas karmienia! Teraz jestem w ciąży z drugim dzieckiem i nie mogę się doczekać, aby zacząć go ponownie używać za kilka miesięcy…! To coś, czego tak bardzo nie mogę się doczekać, aby włączyć je z powrotem do mojej wieczornej rutyny!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Wes Blalock
USA
Pranamat ECO
Jan 17, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Kocham mój Pranamat! Dostałam go na Święta Bożego Narodzenia i jak dotąd był to najlepszy prezent. Używam go codziennie wieczorem przez około 30 minut i pomaga mi natychmiast zasnąć. Jestem pod wielkim wrażeniem!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Amber Woodhead
USA
Pranamat ECO
Jan 17, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Absolutnie uwielbiam moją matę prana! Zrobiło to ogromną różnicę w moim śnie i całym samopoczuciu!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Dana
USA
Pranamat ECO
Jan 17, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Poczułem się bardziej zrelaksowany po użyciu tego przez 20 minut. Mój ból w dolnej części pleców ustąpił.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Jenny Tomme
USA
Pranamat ECO
Jan 13, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Kocham mój pranamat! Szczerze mówiąc, byłem trochę sceptyczny, ale to było niesamowite. Tak relaksujący i uspokajający, pomógł przy napięciu i bolesności szyi. Nawet moje dzieci i mąż zaczęli go używać.
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Sarah Oliver
USA
Pranamat ECO
Jan 13, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
KOCHAM mój Pranamat od kwietnia ubiegłego roku, kiedy dokonałam w siebie tej wspaniałej inwestycji, ale mój mąż kupił mi pasek na Boże Narodzenie i jest NIESAMOWITY! Jest idealny zarówno dla pleców, jak i brzucha. Obawiałem się, że pasek będzie się poruszał, powodując poruszanie skóry przez kolce, ale pasek jest wykonany z tak wysokiej jakości, że nie drgnie. Podczas spaceru możesz uzyskać doskonały masaż. BARDZO polecam wszystkie produkty Pranamat! To zakup, którego nie będziesz żałować i który jest wart każdej wydanej złotówki!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Rebecca Liles
USA
Pranamat ECO
Jan 12, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Ten pranamat zmienił życie. Migreny, napięcie, bóle? Znacznie lepiej po zastosowaniu pranamatu. Zauważyłam taką różnicę i na pewno stosuję go codziennie. Zmniejszyło się moje zapotrzebowanie na leki i leczenie; dosłownie płaci za siebie. Jeśli jesteś na płocie, idź na całość! Nie pożałujesz! Wszyscy w rodzinie go uwielbiają :)
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Jen hinman
USA
Pranamat ECO
Jan 12, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Naprawdę trudno mi radzić sobie ze stresem i niepokojem. Zamówiłem maty, próbując złagodzić niektóre stresy. Wow! Są takie relaksujące! Nie mogę się doczekać, aby używać ich codziennie!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
Lindsay Friar
USA
Pranamat ECO
Jan 02, 2024
Przetłumaczone z angielskiego
Wow! Przyglądałem się matom Prana od ponad roku i dostałem jedną na Boże Narodzenie. Spełnia oczekiwania, to pewne! Po jego użyciu czuję się lżejsza, a moje ciało jest bardziej zrelaksowane. Może początkowo wydawać się „kłujący” i odstraszający, ale obiecuję, że poczujesz się lepiej, jeśli będziesz go konsekwentnie używać. Moją ulubioną codzienną czynnością jest leżenie na macie Prana + poduszce w porannym słońcu. Odmładzający!
Zweryfikowany klient
Czy ta opinia była pomocna?
0
0
0
osób przetestowało Pranamat ECO. Oto, co mówią
43%

KLIENTÓW ZAUWAŻYŁO ZNACZĄCĄ ULGĘ W BÓLU PLECÓW

24%

MA LEPSZĄ JAKOŚĆ SNU

11%

KLIENTÓW WSKAZAŁO, ŻE PRANAMAT JEST TERAZ CZĘŚCIĄ ICH CODZIENNEGO ŻYCIA

22%

ZACZĘŁO MIEĆ WIĘCEJ ENERGII PO KRÓTKIM CZASIE

Eksperci polecają Pranamat
Przeczytaj opinie ekspertów i dowiedz się, dlaczego polecają Pranamat ECO swoim pacjentom
bardzo dobry i solidny produkt pomaga przy wielu dolegliwościach również odpręża i relaksuje
Paulina Parulska
Dowiedz się więcej o Pranamat ECO
Przeczytaj artykuły na temat dobrego samopoczucia, nauki, społeczności i aktualności.
Cała prawda o macie do akupresury Pranamat ECO
7.02.2022
wellness

Cała prawda o macie do akupresury Pranamat ECO

Opinie klientów mówią same za siebie: mata i poduszka do akupresury zmienia życie na lepsze! Dowiedz się jakich efektów doświadczyli użytkownicy Pranamat ECO i za co kochają swoje produkty.
Czytaj więcej
NOWOŚĆ! Mata do akupresury Pranamat ECO w ofercie dla firm
29.09.2021
wellness

NOWOŚĆ! Mata do akupresury Pranamat ECO w ofercie dla firm

NOWOŚĆ! Szukasz wyjątkowego prezentu dla swoich pracowników, klientów VIP lub ważnych partnerów biznesowych? Dowiedz się dlaczego mata do masażu Pranamat ECO to strzał w dziesiątkę!
Czytaj więcej
Mata do masażu Pranamat ECO to must-have każdego rodzica
27.09.2021
wellness

Mata do masażu Pranamat ECO to must-have każdego rodzica

Bycie rodzicem to magiczny czas. Niestety często łączy się z brakiem energii, brakiem snu czy bólem pleców od dźwigania dziecka. Dowiedz się dlaczego mata do akupresury Pranamat ECO to obowiązkowe narzędzie dla każdej mamy i taty.
Czytaj więcej
Kup teraz