Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś do mnie aby mnie uszczęśliwić :)

Kup teraz
Kontynuuj zakupy

Twój koszyk

Agnieszka Bebak
Apr 09, 2021
Polecam z pełnym przekonaniem.Kupiłam cały zestaw po konsultacji z fizjoterapeutą i rzetelnym rozeznaniu w internecie.Od trzech tygodni korzystam codziennie przez pół godziny przed snem i czuję zdecydowaną poprawę - przestały mi dokuczać bóle napięciowe głowy i napięcia w łydkach, plecy i kark też mniej bolą, lepiej śpię i mam więcej energii.Poza tym mata jest bardzo ładna😊Warta tych pieniędzy
Anna AK
Apr 08, 2021
Mam poduszkę, matę i mały masażer. Poleciła mi koleżanka, której mata Pranamat bardzo pomogła na bóle lędźwiowe, a naszej wspólnej koleżance na spokojny i relaksujący sen. Zastanawiałam się nad zakupem jakieś 2 tygodnie, oprócz opinii koleżanek przekonał mnie również fakt, że badania kliniczne potwierdziły skuteczność Pranamat. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. U mnie zmniejszyły się bóle głowy i karku, sen też jakby lepszy :-) i oszczędności duże, bo swojego masażystę odwiedzam już znacznie rzadziej ;-) serdecznie polecam Pranamat :-)
Marzena Ratajczak
Apr 07, 2021
Kilka miesięcy temu zakupiłam poduszkę marki Pranamat. Była to dość spontaniczna decyzja, lecz jedna z moich lepszych. Często narzekałam na ból kręgosłupa szyjnego i głowy .Poduszka jest także idealna na inne partie ciała. Bardzo mi pomogła i polecam. Był to jeden z moich lepszych zakupów.
Agata Czaplicka
Apr 07, 2021
Polecam z całego serca. Posiadam zestaw poduszka + mata. Uwalnia mnie od bólów głowy i pleców. To dobrze zainwestowane pieniądze w siebie! Polecam jeszcze raz i dziękuje Pranamat ❤️
Basia Trzebiatowska
Apr 07, 2021
Posiadam matę i poduszkę. poduszkę uwalnia mnie od bólów głowy A mata niweluje bóle dolnych pleców. jestem zadowolona w 100% polecam z całego serca. W naszej rodzinie już każdy ma swój zestaw. nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez @pranamat eco🥰🥰🥰
Ilona Cicha
Apr 05, 2021
ja z tych niedowiarków, którzy czytają i słuchają i ciut niedowierzają że to takie pranamatyczne cudo ALE to naprawdę działa. Kupiłam i się przekonuję- bóle głowy mijają! relaksuje i odpręża 😁
Anna Fornal
Apr 05, 2021
Mam i ja 💪Długo się zastanawiałam (cena 🤭) ale Wasze promocje recenzje polecenia znajomych mnie przekonały. Teraz nie wyobrażam sobie dnia bez relaksu i odprężenia :-) Masuje głównie plecy i ramiona ..zniknęły bóle głowy i napięcie ... uwielbiam 🥰 moja 8latka też 🤭😍Polecam wszystkim....naprawdę działa cuda przy regularnym stosowaniu😁
Iza Mataśka
Apr 05, 2021
Gorąco polecam, kupiłam do walki z bólem pleców, a dodatkowo zniknął ból głowy. Z maty korzystają wszyscy w domu, nawet kot, więc każdy da radę się położyć na kolcach 🐱
Anna Kwiatkowska
Apr 01, 2021
Moja córka o Pranamat opowiadała klika miesięcy ale
nie wierzyłam do czasu kiedy sama zaczęłam czytać opinie i stwierdziłam iż kupię jej matę w prezencie.
Jest zachwycona, pozytywne opinie sprawdziły się w 100%-skończyły się bóle pleców i głowy.Namówiła już kuzynkę która zakupiła Pranamat i jest mega zadowolona nawet jej 3-letni synek korzysta z maty.Teraz kolej na mnie bo widzę że to nie jest kolejny gadżet ale konkretna pomoc.
Barbara Mrz
Mar 31, 2021
polecam serdecznie !!!!! stosowanie maty złagodziło bóle głowy i kręgosłupa. Po bolesnych trzech pierwszych minutach następuje wspaniałe uczucie mrowienia na całych plecach i boskie uczucie ciepełka😁 można się uzależnić 😉
Katarzyna Golik
Feb 25, 2021
Mimo, że początki korzystania z maty nie były łatwe🔥, przyznaję, że obecnie nie wyobrażam sobie dnia bez choćby kilkuminutowej sesji na macie/poduszce. Muszę szczerze stwierdzić, że chyba jestem od maty uzależniona 🙃- zresztą nie tylko ja - korzysta z niej cała moja rodzinna, łącznie z dziećmi, dla których specjalnie domówiłam wersję minimaty. Nawet krótka sesja pomaga w pozbyciu się napięć skumulowanych po całym dniu, redukuje poziom stresu oraz zmniejsza bóle głowy. Dodatkowo stosuję matę w celu ujędrnienia ciała, a poranny spacer po kolcach działa lepiej niż mocna kawa💪.
Marcin Kleszcz
Dec 31, 2020
Zakupiliśmy matę i poduszkę. Spory wydatek porównując do innych zamienników. Na szczęście poczytaliśmy trochę opinii recenzji. Kwestia szczegółów, materiałów i wykonania. Maty używamy ponad miesiąc. Maty używam na fotelu, a maty i poduszki do leżenia. Na początku w koszulce, teraz już częściowo bez koszulki. Mata pomaga na ból pleców, barków, głowy. Matę polecamy, świetny zakup. Wiem ile kosztuje rehabilitacja, więc dobrze jednak mieć w domu możliwość masażu przez kolce. Polecamy!
Paulina Piszkulak
Dec 30, 2020
Od długiego czasu mam problemy z kręgosłupem i już nie raz zastanawiałam się nad kupnem maty.
Dopiero jednak rok 2020 mnie do tego 'zmusił'
Na początku listopada zachorowałam na COVID-19 i głównym objawem stał się ból głowy. Czas mijał a ból nie ustępował, leki przeciwbólowe nie skutkowały.
To był moment w którym zdecydowałam się na zakup maty oraz poduszki, stwierdziłam że to moja ostatnia deska ratunku. I udało się. Po stosowaniu zestawu od ponad miesiąca czuje ulgę.
Teraz stosuję praktycznie na wszystkie partie ciała i już nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez Pranamat 💜
Patricia Tick
Dec 29, 2020
Używamy maty i poduszki od miesiąca. Mąż, 8 letni syn i ja. Mi pomaga na bóle barków i bóle głowy. Czuje się zrelaksowana i mam wymówkę żeby zaszyć się gdzieś w domu na 20 min bez towarzystwa. na razie używam w koszulce bo nie odważyłam się jeszcze na gola skórę. Mąż ma problem z bólem pleców i biodra i używa codziennie podczas pracy przy komputerze, kładzie mate na fotelu. Syn jest najbardziej oporny ale już parę razy spróbował , chcemy sprawdzić czy także jemu pomoże mata, gdy jest zmęczony i przebodzcowany. Zakupu nie żałujemy i myślę że mata pozostanie z nami na zawsze i na pewno nie będzie się kurzyć.
Agata Wolska
Dec 21, 2020
Pierwszy matę testował 10- letni syn, poszedł zakład o 20 zł., że wytrzyma 5 min. stojąc gołymi stopami 😅 Zakład wygrał i teraz codziennie spaceruje z przyjemnością po macie.
Dla mnie lekarstwo, jedyne poza stosowanymi z różnym skutkiem środkami farmakologicznymi na migrenowe bóle głowy.
Oczywiście polecam, warto spróbować, zarówno przy dolegliwościach zdrowotnych jak i dla odprężającego masażu 👌👌👌
Ania Kowalik
Dec 21, 2020
To była szybka choć przemyślana decyzja i nie żałuję jej ani trochę. Mata Pranamat na ból pleców bezcenna! Poduszka Pranamat na ból głowy bezcenna! I rzeczywiście wystarczy 15 min, choć podchodziłam do tego sceptycznie. Miłe zakończenie roku 🙂
Monika Rybaczyk
Dec 21, 2020
Serio nie sądziłam, że coś może mi w tak dużym stopniu zastąpić masaż. Korzystam z Waszej maty prawie codziennie, mega rozluźnia mi napięcia w karku i na plecach. Udaje mi sie dzieki niej rozpracowac wiekszosc bólów głowy. Jesteście mega💕
Mirka Mireczka
Nov 23, 2020
Witam jestem posiadaczką maty w raz z poduszką mam ją od tygodnia i już ją kocham.Korzystam 2razy dziennie po ok 30minut przy moich dokuczliwych bólach kręgosłupa i głowy jest to wspaniała rzecz.Już odczuwam lekką poprawę a mam nadzieję że będzie dużo lepiej,bóle głowy prawie ustąpił także polecam każdemu cierpiącemu extra rzecz warta tych pieniędzy.
Kinga Deiksler
Aug 06, 2020
Matę i poduszkę Pranamat zamówiłam kilka miesięcy temu z powodu problemów z kręgosłupem oraz częstych bólów głowy. Po otwarciu przesyłki zachwyciła mnie ich jakość i wygląd, ale kiedy się położyłam...nie od razu się polubiłyśmy ;) Na szczęście po kilku minutach dyskomfort minął i teraz używam maty prawie codziennie. Jestem naprawdę zdumiona jej działaniem - przy regularnym stosowaniu nie czuję już bólu pleców, a bóle głowy są zdecydowanie rzadsze i lżejsze niż wcześniej. Poza tym jest to świetny relaks. Ten produkt nie jest tani, ale zdecydowanie wart każdej wydanej złotówki. Mogę z czystym sumieniem, szczerze polecić!
Klaudia Kaciuba
Aug 05, 2020
O macie dowiedziałam sie od bratowej. Często miewałam bardzo silne bóle głowy ale odkąd zaczełam używać matę bóle są żadsze i mniej intensywne. Poprawiło się też krążenie krwi i ogólne samopoczucie.
Teraz namówiłam też siostrę aby sobie spróbowała.
Magdalena Świątkowska
Aug 04, 2020
Z całą pewnością i pewną odpowiedzialnością polecam mate. juz po kilku użyciach bóle w kręgosłupa przesty dokuczać, lepiej śpię i nie boli mnie głowa. jestem zachwycona i ciesze sie zę sie zdecydowalam. 😍😍😍
Polecam!!!!
Anna Ozz
Aug 03, 2020
Mate dostałam w prezencie i jestem mile zaskoczona. Bóle znikają, sądzę że poprawia dopływ krwi i krążenia limfatycznego. Wpływa pozytywnie na stymulację centralnego układu nerwowego, byłaby pomocna w rwie kulszowej. Ból głowy po jakimś czasie ustępuje. Strzał w 10👌
Aleksandra Maszka-Firlik
May 05, 2020
Maty Pranamat uwielbiamy całym sercem <3 Na początku zestaw Pranamat zakupiliśmy w prezencie Rodzicom. Mama była i jest bardzo zadowolona. Opowiadała że czuje się zrelaksowana, wypoczęta i bóle głowy mijają. Pomyślałam "hmmm....chyba kupię i nam". Zakupiłam. I to był strzał w 10!
Pranamat jest niezastąpiona! Korzystamy z niej prawie codziennie i to całą rodziną. Łagodzi bóle kręgosłupa, spięte mięśnie i tak wspaniale relaksuje obolałe plecy po dźwiganiu Maluszka <3 I tak, zdarza mi się na niej zasnąć. Zresztą nie tylko mnie :) Mąż także nie raz zasnął na macie masując spięte mięśnie karku. Jednym słowem polecam <3
Magdalena Pala
May 01, 2020
Jak umrę to połóżcie mnie w trumnie na macie Pranamat - świetnie rozluźnia mięśnie. I nie zapomnijcie tez o poduszce Pranamat - pomaga w bólach głowy i karku. 🤪 ❤️
Izabela Urbańska
May 01, 2020
Moja przygoda z Pranamat zaczęła się ok rok temu ❤️ to nie była miłość od pierwszego wejrzenia. Nie mogłam na niej ulezec 😂 to takie dziwne uczucie. Boli ale sprawia przyjemność. Ale to nie ważne. Bo takich komentarzy jest dużo. Ja Wam chce podziękować. Mam nietypowa chorobę. Bolerioza. U mnie objawia się bólem głowy co jeszcze jest znośne ale bóle bioder są najgorsze. Dzięki Wam mogę spać! Codziennie wieczorem leżę na macie po minimum 20 min na każdy bok. I teraz mogę normalnie spać. Wcześniej budziłam się po kilku h snu z ogromnym bólem.( To jak jak leżenie na jednym boku cały czas i takie odleżyny. Nie umiem tego opisać ale ból mocny) tak więc jeszcze raz Wam dziękuję za Tą mate. Mi uratowała dupsko. Wysypiam się, jestem bardziej wypoczęta i stałam się dzięki wam bardziej radosna! Najlepiej jest jak wstaje rano i mówię co mi się tak dobrze spało a okazuje się, że spałam cała noc na macie 😂 tak można na niej usnąć 😂❤️❤️❤️ bóle głowy też mi odpuściły! Moje życie dzięki Wam się odmieniło i nie tylko moje bo siostra przy każdej okazji podkrada mi mate i cieszy się nią tak samo jak ja 😂 pora aby miała swoją ✌️
Agata Szymańska
May 01, 2020
Czytając dniami i nocami fora oraz opinie dotyczące maty Pranamat ECO w końcu zdecydowałam się na jej zakup. Dręczyły mnie pytania, czy aby na pewno mój facet mnie z domu nie wyrzuci jak zobaczy uszczuplony stan konta, ale nie! Tak jak ja pokochał matę od razu 🖤. Już na początku Pranamat zachwyca oczy detalami, pięknym wykonaniem i świetną jakością. Obawiałam się pierwszego kontaktu maty z moimi obolałymi plecami od wielogodzinnej siedzącej pracy, bo te małe, niepozorne rozetki przypominające kwiaty lotosu posiadają łącznie 5525 igiełek (kolców), które równomiernie rozkładają się na całej długości tułowia. Po miesiącu użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że moje plecy jak i głowa są rozluźnione, nie martwię się o to, że nie wstanę rano z łóżka. Częste bóle głowy mojego partnera są już przeszłością i oboje cieszymy się, że mamy to za sobą. To niesamowity wynalazek, choć z początku przypomniał nam łoże nabite gwoździami, na których kładą się fakirzy 👳‍♂😅. Teraz kłócimy się o to, kto pierwszy rozluźni ciało na macie po treningu! Reasumując – nie żałujemy kupna maty Pranamat ECO i szczerze polecam ją każdemu, kto boryka się z bólem pleców, czy głowy. Mata także rozgrzewa ciało, więc jest świetna dla zmarzluchów. Nic ino brać - jest po prostu "prima sort" 👌
Daria Urbaniak
Apr 30, 2020
Mój związek z pranamat, to miłość od pierwszego rozpakowania przesyłki.
Problemy z kręgosłupem złagodniały, po wieczornym relaksie na macie wysypiam się i wstaję wypoczęta, dokuczliwe bóle głowy mijają, a ja chodzę zrelaksowana!
Nie wierzyłam, dopóki się nie położyłam!!
❤️🔥👌🏻
Danka Danuta Zaworska
Apr 30, 2020
super sprawa zwlaszcza przy bolach glowy, jak dla mnie 😊
lubie sobie polezec zwlaszcza a cieple dni.
przydalby sie haczyk do powieszenia kiedy nie uzywana...
dZiekuje
Kinga Żelechowska-Matysiak
Apr 29, 2020
Matę mam od miesiąca i tak naprawdę dopiero teraz czuję, że leżenie na niej staje się przyjemnością i łączy się z relaksem. Bóle głowy póki co się nie pojawiają, więc mam nadzieję, że to jej dobroczynne działanie :). Mięśnie się luzują, także jestem zadowolona :D