Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś do mnie aby mnie uszczęśliwić :)

Kup teraz
Kontynuuj zakupy

Twój koszyk

Aleksandra Komorowska
Apr 12, 2021
Zastanawiałam się dość długo ( ze względu na koszt ), natomiast nie żałuję wydanych pieniędzy. Gdy tylko teraz mnie coś zaboli, kładę się od razu, doszłam już do takiego etapu, że jestem w stanie usnąć na macie, a na początku nie mogłam wytrzymać dwóch minut! Polecam każdemu, szczególnie osobom, które tak jak ja prowadzą „zdalne życie”, Świetny relaks po długim siedzeniu przy biurku :)
Magdalena Samotyja
Apr 12, 2021
To wspaniała mata, która pozwala w pełni zrelaksować ciało po stresującym dniu, a co więcej odprężyć mięśnie po mocnym, wymagającym treningu.

Kwiaty lotosu maja moc ! 🌸

Uwielbiam ten stan na macie! Jest on dla mnie obowiązkowym elementem każdego treningu, a także uzupełnieniem dnia regeneracji. ❤️

Dobra muzyka / audiobook... zamykam oczy i leżę, a dobro samo przychodzi 🙏🏼🧘🏼‍♀️
Gosia Moros
Apr 10, 2021
Pranamat dostałam od córci w prezencie. Kurier dostarczył paczkę .Nie wierzyłam , pomyślałam co za kolce? A ona , że to komplet do masażu , dla zdrowia . Pomyślałam oszalała 😂. Ale wieczorem zaczęłam przyzwyczajać stopy, bolało , myśle sobie przecież się nie da. Nie rezygnowałem i stopniowo do celu . Teraz jestem zachwycona . Po masażu pranamat ciało jest lekkie, odrężone, receptory budzą się do pracy, po ciele rozchodzi się miłe ciepło . Polecam serdecznie, można w domowym zaciszu stworzyć spa .
Marta Wilczek
Apr 10, 2021
Długo zastanawiałam się nad zakupem maty Pranamt ECO, uważałam że to kolejna moja fanaberia na zakup jakieś nowości na rynku. Nie miałam większych problemów z bólami pleców, zazwyczaj na nie pomagały jakieś rozciągające ćwiczenia. Cały czas uważałam, że nie warto kupować kawałka materiału z plastikowymi kolcami na wierzchu za dość sporą sumę. Miałam okazję leżeć na macie innej firmy i dodatkowo stwierdziłam, że to żaden masaż przez trochę mnie pokuły plecy i na tym koniec. Jednak jak po raz kolejny weszłam na waszą stronę, akurat w trakcie trwania promocji na zestaw maty i poduszki, stwierdziłam kupuje, będzie co ma być ( jak to mówią, jak nie możesz przestać o czymś myśleć, tzn. musisz to kupić).
Nie mogłam doczekać się kuriera z moja przesyłką. Jak dostałam paczkę, natychmiast ją otworzyłam i rozłożyłam matę z poduszką na podłodze uśmiechnięta i gotowa na wypróbowanie położyłam się na nią i ..... ała nie wyleżałam dłużej niż 5 min. , ale był to rodzaj przyjemnego bólu. Drugie podejście, już wiedziałam co ma mnie czekać wytrzymałam znacznie dłużej, a z dnia na dzień im dłużej korzystam, tym bardziej jest to przyjemne, po ciele rozchodzi się przyjemne ciepło i jestem bardzo odprężona. Dzisiaj mija 10 dzień od używania zestawu i dopiero odważyłam się zdjąć koszulkę. To jest rewelacja, co poprawiła mata, nie tylko masuje i likwiduje bóle, dodatkowo odpręża, niweluje stres i od jak stosuje matę wieczorem nie mam problemów ze snem (nie budzę się już w nocy). Mimo początkowej niechęci, polecam wszystkim z czystym sumieniem.
P.S. Mój syn też próbuje leżeć na macie i mu się to podoba.
Aga Wesoła
Apr 10, 2021
Gdy wyświetliło mi się " Pranamat sponsorowane" odrazu pomyślałam, że to " naciągane " jednak gdy się dłużej przyjrzałam i o tym poczytałam aż oprzytomialam :) w sercu ukucie bo czułam, że mam dobre przeczucie :) Muszę to mieć pomyślałam i niezwłocznie transakcji dokonałam. Ku mojemu zdziwieniu produkt przyszedł w 2 dni, edycja black idealnie pod moje gusta, ucieszone moje usta :) Gdy zanurzyłam się w tej otchłani przyjemności poczułam delikatne ukucie i wiedziałam, że nie myli mnie to moje przeczucie :) Produkt spełnił moje oczekiwania, czuje się zrelaksowana, dla mnie to taki masaż ciała bez wychodzenia z domu. Akupunktura to taka nasza natura 😀 Polecam.
Kasia Werra
Apr 09, 2021
Zrobione ❤❤❤ Mam od komplet od ponad roku, zapowiadało się że nie będę w stanie korzystać bo pierwszy raz położyłam się w sukience ale teraz wiem ze mimo na początku ciut boli, to po chwili czuje się przyjemne ciepło i odprężenie, takie które nie raz pozwalało mi usnac na macie, mysle że to ważne że przy regularnym stosowaniu można pozbyć się napięcia i dolegliwości bólowych 😍
Aneta Bukowska
Apr 06, 2021
Mata zakupiona pod namową koleżanki, która na niej zasypia...
myślę sobie...

niemożliwe...ciało przecież tak wrażliwe...a tu tysiąc igieł na raz, daje ciału taki nakaz, by się mega zrelaksować i wogóle nie stresować. I ja temu się poddałam, mega relax otrzymałam😃
Gosia Stolarczyk
Apr 06, 2021
Długo się zastanawiałam🙈, niepotrzebnie ... mata jest fantastyczna. Początkowy ból zmienia się w przyjemne ciepło, jest to mega odprężające. Matę kupiłam na promocji a teraz żałuje że nie kupiłam w zestawie z poduszką. Polecam WARTO! 🥰🥰
Ilona Cicha
Apr 05, 2021
ja z tych niedowiarków, którzy czytają i słuchają i ciut niedowierzają że to takie pranamatyczne cudo ALE to naprawdę działa. Kupiłam i się przekonuję- bóle głowy mijają! relaksuje i odpręża 😁
Marzena Poprawska
Apr 05, 2021
mam komplet matę i poduszkę od tygodnia, a na poduszce zasnęłam już dwa razy. relaks i przyjemność! 🥰 rewelacja! 🥰
Ewelina Soszko
Apr 04, 2021
Jak najbardziej polecam Pranamat. Od października jestem jej posiadaczką, szczerze czuje wdzięczność za jej istnienie 🙏 ....relaksuje, odpręża, niweluje ból pleców oraz sztywnienie karku. Przyznam szczerze ze zdarza mi się na niej zasnąć. Z całego serca Polecam pomimo wysokiej ceny ❤️❤️❤️ 😊
Beata Baran
Apr 04, 2021
Do zakupu przymierzałam się dobre kilka miesięcy, odstraszała mnie cena. Skuszona pozytywnymi opiniami i rabatem kupiłam matę tydzień temu. Ja jak i mój mąż i 8 letni syn relaksujemy się wieczornym odpoczynkiem na macie. Pranamat pomogła na bol pleców męża, ja natomiast uwielbiam się na niej relaksować, gdy klujac daje uczucie ciepła i rozluźnienia każdego mięśnia. Polecam każdemu. Warta jest każdej wydanej złotówki!
Katarzyna Polańska
Apr 04, 2021
Zakupilam od razu i to komplet. Polecam z czystym sumieniem. Swietny relaks i ulga w bólach pleców. Dobre i staranne wykonanie. Prezent na długie lata. Polecam
Malgorzata Dudek
Apr 03, 2021
Czas na świąteczny relaks 🐣Dzisiaj leżąc na macie zasnęłam.💭🛌 Super relaks w domowym zaciszu 🧘‍♀️
Joanna Muniak
Apr 01, 2021
W macie nadal jestem zakochana:) a już troszkę czasu minęło od zakupu. To uczucie odprężenia po ciężkim dniu warte każdej ceny ale tylko z Wami:) <3
Marta Kąkol
Apr 01, 2021
Rewelacja! O macie pranamat marzyłam chyba od roku, ale cena mnie powstrzymywała. Gdy w marcu pojawiła się okazyjna cena podjęliśmy z mężem szybką i spontaniczną decyzję o zakupie. Pierwsze wrażenie? "AŁA! Jak boli, zwracamy to!!". Mąż śmiał się, że to niemożliwe, że ktoś zasypia leżąc na macie, że trzeba być nieźle pokręconym! W efekcie na pierwszej "sesji", po 15 minutach sam usnął jak dziecko 😁😂 po ciężkim dniu marzę tylko o tym by się na niej położyć, dzięki za to CUDO! ❤️
Ewelina Czyż
Mar 31, 2021
Matę i poduszkę mam od 3 dni i nie wyobrażam sobie zebym jej już nie miała .Kupiłam spontanicznie bo czytałam że pomaga w bólach pleców z którymi dość często mam problemy.Za krótko ,żeby stwierdzić jak to jest z bólem bo nie jest on ciągły ale za to relaks jaki mam na tej macie to jest coś cudownego .Dobra muzyka ,mata Pranamat i odpływam...Po czytaniu opini pierwszy raz położyłam się w koszulce i trwało to może minutę a później bez ubrania i to dopiero robi robotę 💪.Niestety nie mam jej na wyłączność bo kradnie mąż i syn na zmianę .W przyszłości pomyśle nad zakupem jeszcze jednej 😄Szczerze polecam tym którzy się wachają.
Anna Todorow
Mar 31, 2021
Zestaw mata+poducha pozwalają się świetnie zrelaksować.Polecam wszystkim,którzy potrzebują odpoczynku i wytchnienia po ciężkim dniu.
Marzena Szkodzińska
Mar 31, 2021
Polecam i to z całego serca. Mata pomogła mi pozbyć się bólów kręgosłupa - a bolał mnie właściwie codziennie. Lepiej śpię, jestem zrelaksowana i pełna życia. Jeżeli jeszcze się zastanawiasz czy warto - to tak warto. Dzięki tej macie odzyskałam radość i energię. Ty też możesz.
Caja Kazimiera
Mar 30, 2021
Jestem hipnoterapeutką, czyli zazwyczaj rozluźniam się hipnozą. Natomiast uwielbiam poznawać nowe, ciekawe sposoby. Jestem szczęśliwą posiadaczką kołderki obciążeniowej, wałków do rolowania, kocham masaż tajski. Ostatnio kupiłam matę i jestem urzeczona! super sprawa, by biernie się zrelaksować, nie trzeba robić nic poza doświadczaniem coraz głębszego relaksu. A gdy jeszcze się włączy hipnozę do słuchania... No niesamowite!! Polecam każdemu, kto chce o siebie zadbać, bo naprawdę trzeba, a na macie Pranamat, to sama przyjemność! (A do tego ta satysfakcja, że produkt jest Eco friendly, DBA o planetę i o szacunek dla pracy drugiego człowieka, bez wysyłki). Mam równo miesiąc, najlepszy prezent dla samej siebie ever.
Karolina Karwowska
Mar 30, 2021
Mata pranamat to taki mały raj dla mojego kręgosłupa po całym dniu spędzonym z dziecmi 😊 polecam ja każdemu by poczuł to na własnej skórze.
Ola Jeda
Mar 30, 2021
Używam maty i poduszki Pranamat ECO od kilku miesięcy i jestem zachwycona! Codzienne używanie zestawu sprawiło, że kręgosłup przestał boleć a mięśnie są rozluźnione. Dawka reklaksu, która jest pod ręką, zawsze wtedy, kiedy najbardziej jej potrzebuję :) po pierwszym użyciu maty Pranamat ECO wiedziałam, że już na zawsze zostaje ze mną :)
Jakość materiałów, z których wykonany jest cały zestaw jest niesamowta, a dodatkowo mata wygląda i prezentuje się pięknie!
Polecam zawsze i wszystkim! :)
Siulek Ka
Mar 30, 2021
Podjęcie decyzji o zakupie dość szybkie jak na mój zapał 😉 (Nie cały miesiąc). Przesyłka ekspresowa!!! Początek z matą nie był łatwy, czytając komentarze myślę sobie " ktoś jest chyba nienormalny, że może na tym zasnąć" po kilku dniach stwierdzam: TAK można na Pranamat ECO zasnąć 😁, mnie się dość często już zdarza. Najczęściej leżę na plecach i siedzę na macie. Używam też serduszka do masażu szyi. Polecam gorąco każdemu kto ma problemy z kręgosłupem, chce się odprężyć, wyluzować itp., itd. 🤩🤩🤩 Nie mam całego zestawu, ale w najbliższym czasie na pewno będzie skompletowany 😁
Katarzyna Rabek
Mar 30, 2021
Mam swoją matę od kilkunastu miesięcy i niewyobrażalne sobie bez niej życia. Pobudza lepiej niż kawa, daje odprężenie, ułatwia zasypianie, masuje. Kocham ją😍😍😍
Karolina Klimek
Mar 30, 2021
Od dawna zastanawiałam się na ma kupnem Pranamat. W końcu się zdecydowałam i nie żałuję tej decyzji ;) po 15 minutach leżenia na macie plecy stają się lekke jak piórko :D 💕
Anna Sypion
Mar 30, 2021
Blisko z rok przymierzałam się do WAS :):):) o zdecydowanie o rok za długo :):):)
Cena wydawała mi się zbyt wysoka na takie kilka matek ;):):)
Ale w końcu jak to się mówi "raz kozie śmierć" i strzał w 10 ::::))) Dobrze zainwestowane pieniążki O dziwo już od drugiego masażu (bo pierwszy to raczej śmiech i chichranie się zamiast spokojny relaks) efekt łaaaaałłłłł
Lepszy sen, ból karku zniknął ;) (od pracy biurowej) a serduszko nieraz leży obok laptopa i na nadgarstek świetna sprawa.
Największą jednak przyjemność i odprężenie daje mi leżenie w pozycji półsiedzącej na łóżku wraz z ksiązką i dobrą herbatką - to już mój rytuał ;)

W dzień dzień po kąpieli 1 h czasem 30 minut moje ;)
Tylko kot przeszkadza uwielbia mordkę przytulać do kwiatów lotosu - więc serduszko nieraz jest jego ;)
Naprawdę polecam ;)
Kamila Kruczek
Feb 17, 2021
Jeśli ktos mnie pyta co to jest pranamat odpowiadam, ze to moje marzenie, marzenie które chce spełnić po długim dniu w pracy- chcę się położyć i zrelaksowac, odprezyc i zniwelowac bol plecow. Co prawda zabieram ją do pracy i tez korzystam gdy moge, dlatego musze zaopatrzyc sie w jakas miniaturke 😁.
Ania Wanatowicz
Jan 26, 2021
Mata pierwsza klasa ❤️ Działa relaksująco
Joanna Hały
Dec 24, 2020
Nad zakupem maty myślałam od conajmniej 2 lat... cieszę się, że w końcu się zdecydowałam na nią - a to w końcu się stało za sprawą Siostry! Wybrałam kolor czerwony (mata+poduszka). Kolor jest przepiękny! Najczęściej używam jej do masażu głowy i łydek/ stóp. Mąż natomiast najczęściej masuje sobie plecki.
Polecam osobom, które mają migreny lub po prostu chciałyby odpocząć w innym sposób niż zazwyczaj 😊
Anna Balicka
Dec 24, 2020
Kwadrans namysłu i mata była zamówiona! Od razu wiedziałam ze ten produkt jest idealny dla mnie: osoby anty-sportowej, relaksującej się na kanapie podczas oglądania niekończących się seriali. Dzięki macie mogę odpoczywać i jednocześnie zrobić coś pozytywnego dla mojego ciała :)
Martyna Michalska
Dec 23, 2020
Przez rok zastanawiałam się, czy warto ją kupić...aż w końcu podjęłam decyzje! Robię sobie prezent urodzinowo-świąteczny i kupuję tą matę! To była dobra decyzja- mata jest super, świetnie odpręża i relaksuje, wykonana z dobrej jakości materiałów oraz cieszy oko 😉 Również obsługa sklepu bardzo na plus- następnego dnia po zamówieniu mata była u mnie 🙂 Polecam z całego serca! 🥰❤️
Monika Cieślar
Dec 22, 2020
Matę używam już od ponad miesiąca, praktycznie codziennie. Jest idealna po całym dniu pracy przy komputerze, relaksuje, masuje, odpręża.
Był to najlepszy zakup tego roku! Mam porównanie do maty no-name i szczerze- nie jest to żadna konkurencja dla Pranamat Polska
W niedługim czasie planuję zakup również dla męża!
Monika Kleist
Dec 21, 2020
W TYM ROKU W LIŚCIE DO MIKOŁAJA POSTAWIŁAM NA MARKI PREMIUM. JEDNĄ Z NICH, W MOIM MNIEMANIU, JEST PRANAMAT. TE MATY OBSERWOWAŁAM JUŻ OD PONAD ROKU I WRESZCIE JE MAM. IDEALNE DLA OSÓB SZUKAJĄCYCH RELAKSU, ODPRĘŻENIA, KTÓRE NIE MAJĄ CZASU NA WYJŚCIE DO MASAŻYSTY. DODATKOWY PLUS TO POPRAWA NAPIĘCIA SKÓRU. MATY WYGLĄDAJĄ DOKŁADNIE TAK JAK NA ZDJĘCIACH, A ICH DZIAŁANIE JEST JESZCZE LEPSZE NIŻ OPISY. JA POZBYŁAM SIĘ NAPIĘCIA W OKOLICACH KARKU ORAZ BÓLI GŁOWY. POLECAM 😍
Marta Zielonka
Dec 21, 2020
kupilam z dużą dozą niepewnosci, bo drogo, bo na allegro podobne taniej, bo moze niepotrzebnie, chcialam spróbować na 30dni. Finalnie juz wiem, ze zostaje ze mną. wszystkie wczesniejsze opinie są zgodne z prawdą. wyjątkowo dobra jakość, super wykonanie, full relaks, mniejszy bol miesni. polecam!
Katarzyna Anna Amelian
Dec 21, 2020
Świetna sprawa! Polecam każdemu, pomaga na wszystkie bóle, ale najbardziej podoba mi się relaks jaki się na niej odczuwa! ❤️
Anna Przybylska
Dec 16, 2020
PRANAMAT ECO = INWESTYCJA W ZDROWIE !!! 💪🙂 🙆‍♀️UWIELBIAM CHWILE SAM NA SAM Z MATĄ PRANAMAT 😊 🙆‍♀️ RELAKS W DOMOWYM ZACISZU 🙆‍♀️😊
Eliza Ostenda
Dec 04, 2020
Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona co do maty, ale zmieniłam zdanie już po pierwszym użyciu. Pierwsze minuty zawsze są trochę nieprzyjemne, ale po chwili skóra się przyzwyczaja i zaczyna się prawdziwy relaks. U mnie jest to uczucie totalnego odprężenia i błogości. Po takim masażu czuje się wypoczęta i "lżejsza". Szczerze mówiąc jest to już chyba małe uzależnienie, bo nie ma dnia żebym w pracy nie myślała o tym żeby wrócić do domu i skorzystać z Pranamat :)
Stosuje ją przede wszystkim do rozluźnienia karku i kręgosłupa po pracy, a także do rozmasowania nóg i pośladków po cięższym treningu. Polecam każdemu kto boryka się z uczuciem przeciążenia i zmęczenia całego ciała, ale także z bólami kręgosłupa.
Agnieszka Michalska
Nov 11, 2020
Świetna mata , polecam z całego ❤️ Super relaksujący i przeciwbólowy masaż , używam jej prawie rok i jestem bardzo zadowolona 🥰🥰🥰👌
Monika Rams
Oct 29, 2020
Polecam z całego ❤️, na początku ciężko się położyć ale później jest cudowny relaks, bywa że czasem zasnę na macie😉
Elzbieta Zasina Staniszewska
Oct 12, 2020
Super mata 🥰Polecam🥰 Masażyk do wszystkiego,relaks super🥰,i efekty też są 👍
Izabela Ziaja Kałuża
Aug 26, 2020
Polecam gorąco matę Pranamat.
Długo zastanawiałam się nad zakupem i był to strzał w 10.
Super relaks, opoczynek, uśmierzenie i złagodzenie dolegliwości bólowych pleców. Poduszka działa świetnie na bóle głowy. Jednym słowem - NIEZASTĄPIONA ❤️❣️❤️
Gosia Fludra
Aug 24, 2020
Nie mam większych problemów zdrowotnych, więc dla mnie mata ma przede wszystkim zastosowanie relaksacyjne i jako takie sprawdza się świetnie. Bardzo lubię nasze codzienne wieczorne spotkania. Polecam :)
Agata Laurowska
Aug 24, 2020
Mata jest rewelacyjna. Używam codziennie wieczorem przed snem i spię jak dziecko. Odpręża mieście po całym dniu, relaksuje, wycisza... czekam na koniec dnia, żeby móc się na niej położyć! :) uwielbiam!
Karolina Socka
Aug 24, 2020
Polecam wszystkim niezdecydowanym. Dla mnie mata to ogromny relaks i odprężenie po całym dniu. Polecam również wszystkim aktywnym - masaż na macie po konkretnym treningu jest cudowny ♥️
Barbara Be
Aug 24, 2020
Polecam matę z czystym sumieniem! Produkt wysokiej jakości👌Mega zadowalające efekty i super odprężenie 💥
Weronika Zrobczyńska
Aug 24, 2020
Mata jest w domu od kilku miesiecy... to 0,5-1h dziennie leżenia na macie jest czyms, na co czekam caly dzien :) relaks, masaż, odprężenie, lepszy sen... szczerze polecam ❤️
Kinga Deiksler
Aug 06, 2020
Matę i poduszkę Pranamat zamówiłam kilka miesięcy temu z powodu problemów z kręgosłupem oraz częstych bólów głowy. Po otwarciu przesyłki zachwyciła mnie ich jakość i wygląd, ale kiedy się położyłam...nie od razu się polubiłyśmy ;) Na szczęście po kilku minutach dyskomfort minął i teraz używam maty prawie codziennie. Jestem naprawdę zdumiona jej działaniem - przy regularnym stosowaniu nie czuję już bólu pleców, a bóle głowy są zdecydowanie rzadsze i lżejsze niż wcześniej. Poza tym jest to świetny relaks. Ten produkt nie jest tani, ale zdecydowanie wart każdej wydanej złotówki. Mogę z czystym sumieniem, szczerze polecić!
Dorota Adamska
Aug 05, 2020
Maty z Pranamat zastąpią niejeden masaż. Wystarczy położyć się na parę minut i od razu czuć ulgę. bóle kręgosłupa, bóle pleców mijają plus odprężenie a to wszystko bez wychodzenia z domu. Przekonaj się na własnej skórze tak jak ja i zamów! 😊
Monika Kalbarczyk-Matusiak
Jul 20, 2020
szybka dostawa,produkt rewelacyjny,odpreżenie,rozluźnienie, relaks 😀Polecam
Joanna Popławska
Jun 23, 2020
Miłość od pierwszego „leżenia” ❤️ początki są trudne ale da się przyzwyczaić po kilku chwilach cierpienia po ciele rozchodzi się błogie ciepło i relaks.. jedna uwaga - to uzależnia! Szybka wysyłka, ogólnie polecam ☺️
Video recenzja Jolanty Brody
Mam w końcu odprężony odcinek szyjny
May 29, 2020
"I do tej pory nie wiem kto tak naprawdę teraz jest najbardziej zadowolony z tego zakupu.Ja, mój kark, mąż czy teściowa."
Pranamat ECO
Klaudia Budna
May 25, 2020
Produkt bardzo dobrze wykonany. Szybka wysyłka. Zastosowanie maty przynosi ulgę w bólu, odpręża, relaksuje.
Emilia Mieczkowska
Apr 29, 2020
Mata uratowała mi plecy po ciąży i w trakcie macierzyństwa. Polecam serdecznie wszystkim mamom, codzienny masaż i relax❤️
Patrycja Fimowicz
Apr 29, 2020
Mata Pranamat jest jak amant,
przepadasz od razu w imię relaksu.
Szybka gadka i jest zagadka,
gdzie to schować by później móc znów ukochać.
Szyją torby, mają wielkie trąby,
Nie jest w sprzedaży więc się taka marzy!

Polecam serdecznie, najlepsza inwestycja w siebie 💚
Natalia Wiewióra
Apr 29, 2020
Dobry sposób na relaks i moment dla siebie. Długo zastanawiałam się nad zakupem i napewno nie żałuję! Teraz zabieram ją wszedzie że sobą! Bo często doskwiera mi ból pleców, a Pranamat jest moim naturalnym lekarstwem! ❤
Anna Katarzyna Fedorowska
Apr 29, 2020
Matę kupiłam miesiąc temu, przymierzałam się do niej już dawno. Teraz gdy ją mam, stwierdzam że był to najlepszy zakup jakiego dokonałam od dłuższego czasu. Mogłabym na niej leżeć cały dzień i noc, nie mam dość. Działa na mnie mega kojąco, rozluźniająco i relaksująco. Moje bóle głowy poszły w niepamięć. Prawda jest taka, że nie wierzyłam w jej skuteczność. Wstydzam się okropnie tych słów. Moje ciało codziennie mi dziękuje za godzinne igiełkowe "tortury". Nie oddam, nie zamienię a tym bardziej nie zwrócę. Jest moja i tylko moja. Warta każdej ceny.
Aneta Be
Apr 28, 2020
Polecam polecam i jeszcze raz polecam. Znakomity relaks, odprężenie ale tez uleczy plecy. Co najważniejsze mam 40 minut dla siebie bo wtedy nikt nie może mi przeszkadzać, jest to czas dla mnie, wiec pomaga nie tylko fizycznie ale tez pozwala się odciąć od świata!!! 😍👍
Anna Maria
Apr 28, 2020
Zakup zestawu (mata + poduszka) był genialną inwestycją zdrowotną 😉 Rok temu, spontanicznie, acz przemyślanie (bóle kręgosłupa, głowy i zamiłowanie do masaży) dokonałam zakupu i nie żałuję. Jesteście warci każdej złotówki 🥰 Zachwycona byłam wykonaniem mat, wzorem lotosu oraz składem, zatem nawet nie szukałam gdzie indziej. Polecam Was znajomym, którzy lekko nie dowierzają, że te "kolce" mogą nieść przyjemność 😉 Czas na macie, przy dźwiękach spokojnej muzyki, z opaską na oczach i często psem na mnie 😂🐾, to jedne z fajniejszych chwil w ciągu dnia ❤ Pełen relaks i...ogień 🔥Jest moc, jest energia, spokój i szczęście. Czego chcieć więcej? 😉 A czy mata pomogła na bóle? Zdecydowanie jest lżej, a świadomość, że w razie większego bólu jest obok, pomaga bardzo ☺ Dzięki, że jesteście 🙏☺❤
Agnieszka Brasqiewitch
Apr 28, 2020
Długo się zbierałam, ale w końcu mam. Mata jest przepięknie wykonana. Nie wiem czy rzeczywiście robi takie cuda jak w opisie, ale na 100% bardzo relaksuje. Po ciężkim dniu uwielbiam na niej leżeć. Polecam w zestawie z poduszką, bo dużo lepszy efekt niż bez.
Angelika Krzywniak
Apr 17, 2020
Zestaw kupiłam jako prezent urodzinowy. Osoba, która go otrzymała jest bardzo zadowolona. Relaks, odprężenie, poprawa samopoczucia, zmniejszenie bólu kręgosłupa. Polecam produkt, jednak zachęcam do polowania na promocję 🙂
Magda Zielińska
Jan 27, 2020
Mata jest świetna, działa niesamowicie relaksująco na moje nieustannie spięte mięśnie pleców. Znacznie łatwiej wytrzymać dzień siedząc przed komputerem z wizją maty po powrocie do domu, która naprawi problemy. Polecam