Twój koszyk jest pusty

Dodaj coś do mnie aby mnie uszczęśliwić :)

Kup teraz
Kontynuuj zakupy

Twój koszyk

Karo Aleksandra
Apr 15, 2021
do zakupu maty Pranamat zbierałam się od ponad roku 🙉 co mnie przekonało? urodziłam drugie dziecko I ból pleców przy dwójce maluchów na prawdę daje się we znaki. na masaże czy rehabilitacje czasu zwyczajnie brak 😅 dlatego zaufałam marce, że dzięki 15minutom dziennie poczuje efekty... I rzeczywiście - stosuję stosunkowo od niedawna a już odczuwam ulgę po krótkich, ale regularnych sesjach. dodatkowo zaczęłam używać poduszki pod brzuch, licząc że pomoże mi to ujędrnić skórę po dwóch ciążach... No ale na ten efekt wiem ze trzeba będzie poczekać juz zdecydowanie dłużej. liczę, że się opłaci. 🙏🤞 na ten moment polecam wszystkim zwlekajacym z zakupem ☺😉👌
Justyna Łukaszek
Apr 15, 2021
Wszyscy dziś są zabiegani
Ciężko znaleźć wolny czas
Jak o zdrowie nie zadbamy
Nikt nie zrobi tego za nas

Wiem co mowie mili moi
Ja swe zdrowie zaniedbałam
Kręgosłup codziennie bolał
A ja ból ten wypierałam

W końcu przyszedł taki moment
Że ból był nie do zniesienia
Bolą plecy, boli szyja
Gdzie tu szukać ukojenia?

Pewna rehabilitantka
Taki pomysł mi poddała:
Mata do akupresury
Ona cuda tutaj zdziała

Doradziła mi Pranamat
Sama matę tę wybrała
Złożyłam więc zamówienie
Bo każdy ją tak zachwala

Leżę ja, mój mąż też leży
W plecach nagle nic nie łupi
Ból gdzieś zniknął, kto nie wierzy
Niech Pranamat sobie kupi!
Kinga Ziemkiewicz
Apr 14, 2021
Polecam! Mata doskonale rozluźnia i łagodzi bóle. Już po kilku masażach jestem w stanie na niej zasnąć 🥰🥰
Danuta Maślanka
Apr 14, 2021
Mata + poduszka w prezencie gwiazdkowym to najlepszy pomysł moich córek. Odkąd jej używam bóle kręgosłupa w odcinku lędźwiowym zniknęły i bez problemu wstaję rano z łóżka. Zauważyłam też mniej migren z którymi borykałam się od lat. Cena maty jest adekwatna do efektów. No i nie muszę korzystać doraźnie z masażysty i leków przeciw migrenom. Zdecydowanie polecam!
Karolina Laskowska
Apr 08, 2021
Mata plus poduszka odmieniły moje życie...koniec z bólem.
Koniuniu Nie
Apr 08, 2021
Długo szukałam informacji na temat tego produktu, obserwowałam aż w końcu zdecydowałam się na zakup.
Kręgosłup a najbardziej odcinek lędźwiowy dawał popalić.
Zestaw został doręczony w expresowym tempie i rozpoczęła się zabawa😃.
Oj cieżkie były początki🤣 ale cierpliwym trzeba być.
Bóle ustały, świetnie się czuje.
Polecam w 100%.
Marta Pytlarczyk
Apr 07, 2021
panamat odmieniła moje życie ;)

Kiedy usłyszałam o Waszej macie, zaczęłam czytać, szukać recenzji. Znalazłam kilka zamienników. problem był jedynie w cenie produktu. Jednak ze względu na ogromne problemy z kręgosłupem, bólem w części krzyżowo-lędzwiowej postanowiłam kupić Pranamat. zainwestowalam. nie żałuję. zainwestowalam w lepsze życie.

odkąd ją mam, nie biorę żadnych leków przeciwbólowych. dodam, że leki które brałam, były na receptę.

nawet jeśli mam gorszy dzien, pojawi się lekki ból, klade się na mate i.... po bólu;)

DZIĘKUJĘ ❤❤❤❤
Ewelina Bury
Apr 07, 2021
Niesamowite jak szybko poradziłam sobie z bólem pleców (który towarzyszył mi ładnych parę lat) dzieki Pranamat. Myślałam, że to fajkowa mata. Wszedzie ludzie reklamują, wszędzie się nią zachwycają. Niemożliwe, żeby "zwykla" mata działała cuda jakie wypisują. A jednak! Serio jestem w niemałym szoku, bo raczej sceptycznie podchodzę do tego typu rzeczy. Z ręką na sercu kilka serii po 40 min i nie wiem kiedy ostatnio czułam ten przeszywajacy towarzyszący mi od zawsze ból. Polecam. Warta swojej ceny.
Kinga Ana
Apr 02, 2021
Nastąpił ten moment kiedy problemy bólowe nie dawały ani spać ani funkcjonować w dzień. Przy tyłu maluchach jest to ogromne utrudnienie - mało powiedziane. Zdecydowałam się w końcu sprawić sobie prezent i tak pod choinkę przyszła do mnie paczka. Nie wiem czy to wizualna strona, atmosfera świąteczna czy działanie maty ale pewnie dziś już bym nie miała jak leżeć bez bólu. Zdecydowanie polecam. Mój pierwszy taki zakup i wciąż bardzo szczęśliwa.
Dżesika Bałazy
Apr 02, 2021
Moja mami od kilku lat ma problemy z bolącymi plecami i nogami. Fizjo, masaże trzy razy w tygodniu. Choć chciałam, nie wiedziałam jak mogę jej pomóc. O Pranamacie usłyszałam od znajomych. Zagłębiłam się w temat i przeczytałam mnóstwo opinii, które były naprawdę dobre 🤩 Długo się nie zastanawialiśmy i razem z tatą kupiliśmy w prezencie dla mamy czarną Pranamate 🖤
Mama już po pierwszych użyciach maty, odczuła ulgę w bólu. Uśmiech na schodzi jej z twarzy 🥰Gdzie nie pojedziemy poleca każdemu! 🤩
My z tatą również jesteśmy mega zadowoleni z zakupu, widząc to zadowolenie mamy 😍 Polecamy każdemu 😀
Karolina Żaba
Mar 31, 2021
Do zakupu maty namówiła mnie koleżanka, gdy położyłam się po raz pierwszy na jej macie i wytrzymałam 40 minut wiedziałam, że muszę mieć swoją. Odprężenie, redukcja bólu i drętwienia nóg. Oliwkowy zestaw - mata i poduszka pobudzają do działania każdego poranka!
Ewelina Wiedyska
Mar 31, 2021
Od dłuższego czasu borykam się bólami pleców ,próbowałam już Wszystkiego , masaż , akupunktura ,refleksologia !!!
Za każdym razem czułam że to jeszcze nie jest to czego oczekuje .Koleżanka poleciła mi Pranamat Eco i po dwóch tygodniach zakupiłam ja . Pierwsze mojej spotkanie z matą było bardzo bolesne nie mogłam się przyzwyczaić do niej .Stosuje ja co dzień !!!
Nie wyobrażam sobie teraz abym mogła z niej zrezygnować !!!❤️🥰
Polecam każdemu kto ma jakiekolwiek dolegliwości myślę że będziecie tak samo zadowoleni jak Ja 🥰❤️❤️!!!!
Marlena Brzeska
Mar 30, 2021
Nad zakupieniem maty zastanawiałam się ponad rok (tak! Rok!). Chodziło głównie o kwestie finansowe. Ale pewnego przedświątecznego dnia udało mi się namówić męża. Usłyszałam „doooobra, zamawiaj”. I tak też zrobiłam. Kiedy ją odpakowałam i położyłam się w ubraniu czułam przyjemny relaks. Chodziło mi o coś więcej, bo zmagałam się z ogromnym bólem pleców, najczęściej między łopatkami, później część lędźwiowa. I tak leżałam na macie każdego dnia. Mąż się delikatnie ze mnie naśmiewał, że to placebo, że nie wierzy że takie kolce mi pomagają ale chciałam to mam. Dodam, że on również zmaga się z bólem pleców. Po codziennym dwutygodniowym wychwalaniem samopoczucia po leżeniu na macie mąż sam się położył. No i pewnie domyślacie się... tak. Leży na niej częściej niż ja! A! I zabiera ją do pracy na 2 tygodnie w miesiącu i zostawia mnie z sama poduszką 🤣 także tak. Jeśli jeszcze się zastanawiasz - nie warto!!!!!!! Tracisz kolejny dzień na ból, który zniknął bardzo szybko!
Justyna Mikula
Mar 30, 2021
Zdecydowałam się na zakup Pranamat ECO (maty i poduszki), ponieważ nie mogłam już dłużej patrzeć jak bardzo z powodu bólu cierpi mój Ukochany Mąż. Mimo podejmowania wielu środków zaradczych, dyskomfort cały czas, gdzieś tam w tle, przeszkadzał w codziennym funkcjonowaniu.

Odkąd mamy swój zestaw, a nie minął jeszcze nawet miesiąc, Mąż czuje poprawę i mamy ogromną nadzieję, że z czasem będzie tylko lepiej.

Także bardzo dziękuję i polecam ❤😊!
Basia Kotlińska
Mar 30, 2021
Powiem tak, mam problemy z woreczkiem żółciowym i niestety ból promieniuje aż do pleców, tydzień temu bolało tak że nie mogłam wytrzymać, rozmawiając z przyjaciółką powiedziała mi że ona ma tą mate od ponad dwóch lat i może mi ją pożyczyć, ani ona ani ja nie wierzyłyśmy że mata mi pomoże. Ku zaskoczeniu mata pomogła! Leżałam 50 min na niej i wstałam jak nowo narodzona! Byłam tak zaskoczona że postanowiłam zajrzeć na stronę pranamat i byłam w szoku że trafiłam na urodziny sklepu i dzięki temu mogłam kupić mate razem z poduszką w promocyjnej cenie! Moja mata przyszła i nie wyobrażam sobie bez niej życia! Na prawdę! jest cudownym lekarstwem na ból pleców po całym dniu! Serdecznie polecam mate każdemu kto nie wierzy w jej działanie. Cena może nie jest niska ale jeśli chodzi o jakość i działanie to warto wydać te pieniędze! 🥰
Anna Gierczuk
Mar 30, 2021
Kupiłam Pranamat Eco w zestawie z poduszką w styczniu. Zakup rozważałam od ponad miesiąca.
Pojawił się u mnie problem ze sztywniejącym barkiem i bardzo bolesne kucie między łopatkami. Próbowałam różnych rzeczy. Trwało to już 2 miesiące. Tabletki przeciwbólowe w ogóle nie działały, a leki przeciwzapalne zaczynały działać po 3 dniach a po ich odstawieniu ból wracał ze zdwojoną siłą i był permanentny.
Bardzo utrudniało to funkcjonowanie w dzień ale również w nocy (pobudki co 2 godziny). Byłam zdesperowana i wtedy usłyszałam o Pranamat. Bardzo dużo czytałam opinii na jej temat i nie znalazłam żadnej negatywnej. Niektóre z nich wydawały mi się absurdalne (chociażby jeżdżenie z nią na wakacje 🙈😂). Do zakupu przekonała mnie (poza bólem) możliwość zwrotu po miesiącu jak również 5 letnia gwarancja. Oczywiście mata u mnie została 🙂 i na pewno będzie ze mną podróżować 😉.
Działanie przeszło moje oczekiwania: ból mijał po paru minutach od położenia się na macie. Przez pierwszy tydzień powracał ale coraz słabszy i coraz rzadziej. Ale kiedy powracał kładłam się na matę - taka naturalna tabletka przeciwbólowa (działająca ekspresowo). Noce zaczęłam przesypiać. Zapomniałam o doskwierającym bólu całkowicie.
Obecnie robię sobie wieczorne sesje relaksujące (już nie potrzebuję przeciwbólowych 😉) leżąc na plecach na macie a głowa na poduszce, jak również używam jej na uda (przód, tył, boki).
Po zakupie poleciłam ją mojemu znajomemu, który również borykał się z bólem barku i bezsennymi nocami. Również jest zadowolony. Zamierzam zrobić prezent mojej Mamie w postaci Pranamat. Polecam i będę ją polecać każdemu z czystym sumieniem!
A niezliczone korzyści które płyną z jej stosowania nadal pozostają dla mnie do odkrycia 😊. Bardzo dziękuję, że stworzyliście coś tak niesamowitego!
Magdalena Mól
Dec 29, 2020
Tak bardzo się cieszę, że zakupiłam matę Pranamat! Tuż przed świętami dostałam postrzału w odcinku krzyżowym kręgosłupa. Dosyć duży ból, problem ze zginaniem się i poruszaniem. Dzięki tej akupresurowej terapii, byłam w stanie zrobić świąteczne porządki i przygotować pyszności na świąteczny stół 😊 Polecam każdej niezdecydowanej osobie. To mój najlepszy prezent tych świąt 😉🎅
Rajzer Barbara
Dec 28, 2020
O macie dowiedziałam się od Córki, która dzięki niej pozbyła się uporczywego bólu kręgosłupa. Od paru tygodni i ja mogę się rozkoszować jej urokiem.
Marta Zielonka
Dec 21, 2020
kupilam z dużą dozą niepewnosci, bo drogo, bo na allegro podobne taniej, bo moze niepotrzebnie, chcialam spróbować na 30dni. Finalnie juz wiem, ze zostaje ze mną. wszystkie wczesniejsze opinie są zgodne z prawdą. wyjątkowo dobra jakość, super wykonanie, full relaks, mniejszy bol miesni. polecam!
Alicja Nowińska
Dec 21, 2020
Wypróbowałam matę u mamy i od razu wiedziałam, że muszę mieć swoją :)
Jestem bardzo zadowolona korzystam razem z mężem, głównie plecy i stopy. Ból nogi ustąpił już po drugim użyciu :) Polecam!
Katarzyna Anna Amelian
Dec 21, 2020
Świetna sprawa! Polecam każdemu, pomaga na wszystkie bóle, ale najbardziej podoba mi się relaks jaki się na niej odczuwa! ❤️
Kasia Giżycka
Dec 19, 2020
Pranamat pomaga mi na napięciowe bóle głowy i krzyża przy siedzącym trybie pracy. Wydaje się ze to kolejny gadżet do rzucenia w kąt ale zdecydowanie tak nie jest. Używam praktycznie codziennie.. bardzo miłe uzależnienie. Polecam!
Marta Stachowicz
Nov 22, 2020
Polecam Wam Pranamat z całego serca. Wczoraj dopadł mnie niesamowity ból napięciowy odcinka szyjnego, nie mogłam w żaden sposób poradzić sobie z bólem, ponieważ maty nie miałam przy sobie i byłam poza domem. Od teraz już zawsze matę i poduszkę będę zabierać zawsze ze sobą, wystarczyły 3 serie po 10 minut na poduszce Pranamat i ból odszedł całkowicie.
Agnieszka Michalska
Nov 11, 2020
Świetna mata , polecam z całego ❤️ Super relaksujący i przeciwbólowy masaż , używam jej prawie rok i jestem bardzo zadowolona 🥰🥰🥰👌
Karolina Majak
Aug 10, 2020
Od wielu lat zmagam się z bólami kręgosłupa i żadne masaże ani plastry nie pomogły mi tak jak mata z PRANAMAT. Był to miłe zaskakujący zakup, polecam wszystkim którzy się jeszcze zastanawiają nad zakupem.
Daria Kołodziejczyk
Aug 04, 2020
Skuteczność produktu. Mata pomaga w funkcjonowaniu i niweluje ból. Bardzo polecam.
Patrycja Kalbarczyk
Jul 22, 2020
Wspaniała!
Lepsza niż niejeden masaż, w bardzo krótkim czasie daje powalające efekty, niweluje zmęczenie, daje ulgę w bólu, odprężenie i całkowity relaks!
Polecam w 100% 😊
Klaudia Budna
May 25, 2020
Produkt bardzo dobrze wykonany. Szybka wysyłka. Zastosowanie maty przynosi ulgę w bólu, odpręża, relaksuje.
Natalia Wiewióra
Apr 29, 2020
Dobry sposób na relaks i moment dla siebie. Długo zastanawiałam się nad zakupem i napewno nie żałuję! Teraz zabieram ją wszedzie że sobą! Bo często doskwiera mi ból pleców, a Pranamat jest moim naturalnym lekarstwem! ❤
Anna Maria
Apr 28, 2020
Zakup zestawu (mata + poduszka) był genialną inwestycją zdrowotną 😉 Rok temu, spontanicznie, acz przemyślanie (bóle kręgosłupa, głowy i zamiłowanie do masaży) dokonałam zakupu i nie żałuję. Jesteście warci każdej złotówki 🥰 Zachwycona byłam wykonaniem mat, wzorem lotosu oraz składem, zatem nawet nie szukałam gdzie indziej. Polecam Was znajomym, którzy lekko nie dowierzają, że te "kolce" mogą nieść przyjemność 😉 Czas na macie, przy dźwiękach spokojnej muzyki, z opaską na oczach i często psem na mnie 😂🐾, to jedne z fajniejszych chwil w ciągu dnia ❤ Pełen relaks i...ogień 🔥Jest moc, jest energia, spokój i szczęście. Czego chcieć więcej? 😉 A czy mata pomogła na bóle? Zdecydowanie jest lżej, a świadomość, że w razie większego bólu jest obok, pomaga bardzo ☺ Dzięki, że jesteście 🙏☺❤
Video recenzja Ewy Piszczek
Jeden z najlepszych prezentów urodzinowych!
Mar 02, 2020
"Matę poleciła mi moja znajoma fizjoterapeutka, ponieważ od 8 lat zmagam się z przewlekłym bólem głowy, bólami kręgosłupa i wzmożonym napięciem mięśniowym.."
Pranamat ECO